Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Fedezze fel a SEAT flottamodellek sokszínűségét

Az elegáns és egyedi megjelenésnek, valamint a kedvező üzemeltetési költségeknek köszönhetően a SEAT modellek tökéletes választás céges ügyfelek és flották részére.

A vevői igények kiszolgálása

Spanyol márkához híven a SEAT számára elsődleges szempont, hogy a vevői igények kiszolgálása mellett, túlmutatva a mindennapok funkcionalitásán, autóival egyediségre törekedjen.

A Volkswagen Csoport tagjaként mindezt a legmagasabb minőségi és technológiai követelmények teljesítése mellett képes nyújtani. Partnereink pozitív visszajelzései is azt igazolják, hogy széles modellválasztékával, kiemelkedő dizájnjával, versenyképes feltételeivel és megbízhatóságával a SEAT valódi alternatívát kínál a flottapiacon.

Flottamodellek

SEAT flotta

Testre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, a tanácsadástól kezdve egészen a gépkocsik teljes futamidejére vetített költségek optimalizálásáig. További információért kérjük, forduljon bizalommal SEAT flottamanageréhez.

Finanszirozás, Szerviz és Üzemeltetés

Flottakezelés

A Porsche Pénzügyi Csoport, ügyfelei mind szélesebb körű kiszolgálása érdekében operatív, nyílt végű és zárt végű pénzügyi lízing konstrukciót is kínál. Ismerkedjen meg a finanszírozási lehetőségekkel és azok előnyeivel. 

 

Vállalati gépjármű

Vállalati gépjármű esetén sem kell lemondani a komfortról

Vállalati gépjármű esetén sem kell lemondani olyan extrákról, melyek a vezető kényelmét szolgálják.