Új SEAT Leon Kombi e-Hybrid

A legtöbbet akarod kihozni mindenből?

Praktikus kezdés egy pozitív változáshoz. Az új SEAT Leon e-hybrid 100%-ig elektromosan fut és csak akkor vált benzines hajtásra, amikor lemerült az akkumulátor.

Milyen a Plug-In e-Hybrid?

Elektromos. Benzines. Még több erővel.

Az új SEAT Leon e-Hybrid több mint egy átlagos hybrid autó. A legtöbbhöz hasonlóan automatikusan újratölti az akkumulátort, de hálozatról is töltheted akár.

Ez azt jelenti, hogy első sorban az elektromos hajtást használja, a benzin motort csak extra erőforrásként használja. Ha feltöltenéd, csak egy átlagos hálozati aljazatba kell dugnod.

Ezzel a fejlett technológiával az új SEAT Leon e-Hybrid még tovább eljuthat tisztán elektromos meghajtással.

e-Hybrid előnyök.

Indítsd a napodat egy új módon.

 Az átlagos elektromos vagy hybrid autókhoz képest az e-Hybrid nagyobb hatótávolságot és rugalmas töltési lehetőséget biztosít.

Az elektromos motor fékezéskor újratöltődik, így messzebbre juthatsz.
Akár 60km* megtétele is teljesen károsanyag-kibocsátás mentes lehet.
Használd ki teljesen az elektromos motor külső tölthetősége által biztosított előnyeit.
Spórolj pénzt, akár a munkába menet.
Erő.

Menj ameddig szeretnél.

Teljestmény.

A plug-in elektromos motor 85 kW, az 1.4 TSI motor pedig 150 kW teljestményre képes. 2 erőforrás. Együtt erősebbek.

Hatótáv.

Az új SEAT Leon e-Hybrid eljuttat célodhoz. A tisztán elektromos módon megtehető távolság 60km, kombinált meghajtási módot választva ez akár 800 km is lehet.

Újratöltés.

Ha néha megállsz, messzebb is juthatsz. A fékezéskor automatikusan újratölt a Leon akkumulátora, így nagyobb hatótávra lehet képes.

Töltés.

Mindig úton?

Otthon, vagy útközben a SEAT Leon Kombi töltése gyors és egyszerű, hogy mindig mozgásban lehess.

100%-os töltöttség 3 óra alatt a Wallbox segítségével.
100%-os töltötség 6 óra alatt normál hálózati töltés segítségével.

Az új SEAT Leon plug-in hybrid csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 1,3 l/100 km, energiafogyasztása: 19,3 kWh/h, CO2 -kibocsátása 30 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!