Biztonság

Semmi aggodalom.

Szűlőként mindig nagyon fontos a nyugodt utazás. Ezért a SEAT Leon Sportouerben biztos lehet, hogy Ön és egész családja biztonságban érzi majd magát, köszönhetően az olyan technológiai újításoknak, mint például a fáradtságérzékelő rendszer, és az adaptív tempomat.

Forgalmi Torlódás Asszisztens

Ne stresszeljen többet.

A SEAT Leon Sportourer kényelmessé varázsolja a forgalmi dugókat. A forgalmi torlódás asszisztens kiszámolja az Ön előtt haladó járműtől tartandó távolságot, és automatikusan kontrollálja a gyorsítást és lassítást, miközben biztonságos távolságot tart.

Adaptív Tempomat - ACC

Egy kis extra segítség.

Állítsa be a kívánt sebességet, és élvezze a családi kirándulásokat. Az adaptív tempomat a forgalmi viszonyoknak megfelelően figyel a gyorsításra és lassításra, így Ön nyugodtan leveheti a lábát a pedálról és relaxálhat.

Vezetést támogató asszisztens rendszerek

Nyugalmas élet.

Fáradtság-érzékelő rendszer

A rendszer folyamatosan monitorozza vezetési stílusát, és ha fáradtnak érzi, hangjelzéssel figyelmezteti, tartson pihenőt.

Távolsági fényszóró asszisztens

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kiválasztja a forgalmi viszonyoknakmegfelelő teljes, vagy tompított fényszórót. Azonosítja a közelgő forgalmat és az előttünk haladó járműveket, csakúgy, mint a kivilágított lakóövezeteket.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

A jelzőtábla felismerés összeköttetésben áll az első kamerával. A szenzor felismeri a közlekedési jelzőtáblákat és jelzi az útközben jelentező korlátozásokat, figyelmeztetéseket.

Stop & Go

Vigyázzunk a környezetre!

A Start&Stop a gyalogos védelmi rendszer működése közben aktiválódik. A rendszernek köszönhetően nem nem csupán pénzt takarít meg, de a levegőszennyezést is csökkenti. 

Szeretne többet megtudni a SEAT Leon Sportourerről?