Leon Sportourer

Euro NCAP Értékelés
Euro NCAP Értékelés

Maximális 5 csillagos értékelés. Kényelem, stílus, biztonság.

Kényelem
KESSY
Kényelem
KESSY

A KESSY kulcsnélküli rendszerrel a kulcs használata nélkül nyithatja, zárhatja Leonját, és egy gombnyomásra indíthatja az autót.

Biztonság
Adaptív tempomat
Biztonság
Adaptív tempomat

Állítsa be a kívánt sebességet és a rendszer automatikusan lassítja vagy gyorsítja az autót a forgalmi viszonyoknak megfelelően.

Csomagtér
587 l
Csomagtér
587 l

587 literes csomagtér, hogy az egész család kényelmesen pakolhasson.

Felszereltség

Dizájn

A tökéletes családi tér.

A SEAT Leon Sportourer ST olyan kiemelkedő eleganciával rendelkezik, amire mindig is vágyott. A hosszabb felépítés növeli a belső tér komfortját és tágasságát. Minden benne van, amit elvárna egy autótól, hogy gyerekjáték legyen szülőnek lenni.

Technológia

Élvezzen minden másodpercet.

A SEAT Leon Sportourer olyan technológiával jön, mely minden egyes pillanatot örömteli pillanattá varázsol. Az olyan extrák, mint a vezeték nélküli töltő, vagy a parkoló asszisztens segít minden utat könyebbé és zökkenőmentesebbé varázsolni.

Biztonság

Semmi aggodalom.

A lelki béke mindig a legfontosabb. Az olyan fejlett extráknak köszönhetően, mint a fáradtság érzékelő rendszer, vagy az adaptív tempomat, a SEAT Leon Sportourerben mindig biztonságban érezheti magát.

Galéria

Sokoldalú dizájn.

Komfort és tágasság a jól megszokott ikonikus megjelenéssel párosítva.

Tartozékok

Illeszkedik igényeihez.

A SEAT Leon Sportourer gazdag felszereltséggel rendelkezik, de még ennél is több funkciót hozzáadhat a széles választékú extrák közül, melyekkel még jobban illeszekedik elvárásaihoz. A SEAT Leon Sportourerben a testreszabható lehetőségek közül extra tároló rekeszek, és hasznos kiegészítőkállnak az Ön rendelkezésére, hogy csak be kelljen ülnie és élveznie a vezetést.

Szeretne többet megtudni a SEAT Leon Sportourerről?