Biztonság

Nyugalomban utazhat.

A SEAT Leonban mindig biztonságban érezheti magát, köszönhetően az olyan technológiáknak, mint a Gyalogos Védelem vagy a Forgalmi Torlódás Asszisztens. Minden, amire szüksége lehet a nyugodt utazáshoz!

Forgalmi torlódás asszisztens

Ne stresszeljen többet.

A SEAT Leonban bekapcsolhatja a forgalmi torlódás asszisztenst, hogy lehetősége nyíljon relaxálni. A forgalmi torlódás asszisztens megbecsüli az autó többi járműtől való távolságát, és kontrollálja a gyorsítást és lassítást. 

Gyalogos Védelem

Mindig figyel, másokra is.

Egy extra szempár sosem jön rosszul. A gyalogos védelem érzékeli, ha valaki áthalad a jármű előtt, és jelzi Önnek, hangok és vizuális jelek segítségével, mielőtt végleg lefékezné a járművet.

Még több funkció

Asszisztens Rendszerek.

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens segít a szándékolt utazási sávot megtartani, figyelmezteti Önt, ha elkezdene áttérniegy másik sávba és automatikusan korrigálja az autó pályáját.

Távolsági fényszóró asszisztens

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő teljes, vagy tompított fényszórót. Azonosítja a szembejövőforgalmat és az előttünk haladó járműveket, csakúgy, mint a kivilágított lakóövezeteket.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

A hűtőrácsba integrált kamera monitorozza a közlekedési jelzőtáblákat, és az információkat megjelenítve a műszerfalon figyelmeztet, hogy ne kerülje el semmi a figyelmét.

Vészhelyzet Asszisztens

Vigyáz Önre.

A SEAT Leonban nyugodtan utazhat, tudva azt, hogy a vészhelyzet asszisztens közbelép, amikor Önnek már nem sikerül. Automatikus figyelmeztetésekkel, és folyamatos lassítással hívja fel a figyelmét, mielőtt teljesen megállítaná az autót.

Fáradtság érzékelő rendszer

Mindig nyitott szemmel.

Egy aktív élet, tele izgalommal, mindenkit kimerülté tesz. Azonban nem kell aggódnia, ha úton van, hiszen a fáradtság érzékelőrendszer mindig éberen tartja.

Adaptív Tempomat - ACC

Egy kis extra segítség.

Állítson be egy megfelelő sebességet és élvezze az utazást. Az adaptív tempomat vigyáz a gyorsításra és lassításra a forgalomnak megfelelően, így nyugodtan leveheti a lábát a pedálról, és relaxálhat.

Szeretne többet megtudni a SEAT Leonról?