Technológia

Okos technológia.

Lépést tartani a rohanó mindennapokkal kihívást jelenthet , így hatalmas segítség, ha rendelkezünk minden olyan technológiával, ami szükséges ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. A SEAT Leon számos olyan előnnyel rendelkezik, mely minden egyes pillanatot élvezetessé varázsol.

FullLink Technológia

Szórakozás mindenkinek.

Navi System Plus? Benne van! Media System Plus? Ez is benne van! A SEAT Leonban a Full Link Technológia és a 8" infotainment rendszer rendelkezik mindennel, hogy az utazás szórakoztató legyen, de emelett mindig a helyes úton tartsa Önt.

Fedezze fel hogyan működik!
Vezeték nélküli töltő

Csak könnyedén.

Az állandó vészterv gyártás már-már természetessé vált az életünkben, de a SEAT Leonnak köszönhetően nyugodtan relaxálhat. Ha a telefonja lemerülne, a vezeték nélküli töltő mindig kéznél van. Mi lehet ennél jobb? Kevesebb vezeték, kevesebb felfordulás.

Kényelem és Technológia

Dőljön hátra és relaxáljon.

Esőérzékelő és adaptív fényszóró kapcsolás

Az esőérzékelő szenzor felismeri, ha éppen esik és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőt, egyszerű és nagyszerű! Az adaptív fényszóró kapcsolásnak köszönhetően pedig a fényviszonyoknak megfelelően automatikusan kapcsolja fel a fényszórót.

KESSY Rendszer

Tele a keze? Persze, hogy tele! Nos, a KESSY rendszerrel könnyedén, kulcs nélkül nyithatja és zárhatja a SEAT Leont, anélkül, hogy egy ujját is meg kéne mozdítania.

Pulzáló fényű motorindító gomb

A SEAT Leon mindig melegen üdvözli, az indító gomb azonnal pulzáló fényt ad, amint közel kerül az autóhoz kulccsal a kezében.

SEAT Vezetői Profil

A dolgok nem mindig úgy mennek, ahogy mi eltervezzük, az élet kiszámíthatalan. Az autójában azonban mindig Ön irányít. Válasszon a Normál, Sport, Eco, vagy az Egyéni vezetési módok közül, hogy biztos lehessen benne, hogy az úton minden az Ön elképzelései szerint történik.

Hátsó tolatókamera

Egy plusz szempár.

Melyik sofőrnek ne lenne szüksége egy szempárra hátul? Nos, a SEAT Leon rendelkezik ezzel az extrával is, a hátsó kamerának köszönhetően. Ezzel az extrával nem mulaszthat el semmit, ami Ön mögött történik.

Teljesen digitális műszerfali kijelző

Egy pillantás elég.

Minden információ Ön előtt, középen. A digitális műszerfalon minden ott van amire szüksége lehet, csak válassza ki hogyan jelenjenek meg az adatok Önnek. 

Válasszon nézetet!

Szeretne többet megtudni a SEAT Leonról?