SEAT MÓ 25

Maradjon mindig mozgásban.

Környezetbarát. Hatékony. 100% elektromos. A SEAT MÓ 25 elektromos rollere kéznél van mindig, ahol szüksége van rá.

Mobilitás, egyszerűen

Egy újféle szabadság.

Mozogjon teljesen szabadon az utcákon. Guruljon be a munkahelyére vagy fedezze fel a várost, egyszerűen és könnyedén.

A város már a tied.

A SEAT MÓ 25 és MÓ 65 a városi közlekedés egy takarékos és környezetbarát alternatíváit nyújtják neked. Csak döntsd el merre viszed az első utadon!

Dizájn és Mobilitás

Mozgásra született.

Jobb biztonság

Biztonságban az úton: LED első- és hátsólámpák segítik Önt rossz fényviszonyok között, hogy lásson és látszódjon. Elektromos és mechanikus fékek gondoskodnak a könnyed és biztos lassításról és megállásról.

Jobb kényelem

Élvezze kényelmesen az utat. Az elülső és hátsó lengéscsillapítók és a nagy, stabil gumiabroncsok nyugodt és irányított érzést biztosítanak.

Jobb Technológia

Mindenből a legjobbat: a LED kiejlző mindenről tájékoztatja Önt, így mindig tisztában lehet a sebességével, az akkumulátor kapacitásával és a kiválaszott üzemmóddal. 

Ninebot-Segway Applikáció

Egyszerű indítás. Egyszerű haladás.

Programozzd be a SEAT MÓ  modelled a Ninebot-Segway applikáció segítségével, melyet az App Store (iOS) és Play Store (Android) felületeiről is letölthet.

Ajánlott életkor: 14+
Max. sebesség: 25 km/h
Nettó súly: 12.5 kg
Méretek: nyitott állapotban: 102 × 43 × 113 cm, csukott állapotban: 113 × 43 × 40 cm
Akkumulátor: 187WH
Max. emelkedés: 10°
Max. teherbírás: 100 kg
Távirányítás applikáción keresztül: Nem
App Monitor: Igen
Bluetooth: Igen
Vízállóság: IP54
Teljesítmény: 300W
Max. hatótávolság*: kb. 25 km
Kerék méretek: első: 20 cm, hátsó: 19.2 cm
Max. töltési idő: 3.5 óra
A csomagolás mérete: 102.5 x 20.5 x 32.5 cm

* Átlagos tartomány: tesztelés max. teljesítményű vezetés közben, 75 kg, 25 °, átlagosan a max. sebesség 60%-a, járdán haladva.

Felhívjuk figyelmét, hogy az elektromos rollerek közúton történő vezetésére vonatkozó szabályok és előírások országonként eltérőek. További információért forduljon SEAT márkakereskedőjéhez, hogy tájékozódjon az országának jelenlegi törvényeiről.

SEAT eXS powered by Segway GYIK

Hol tudom a SEAT eXS powered by Segway modellt megvásárolni?

A SEAT eXS elektromos rollert a SEAT márkakereskedői és márkaszerviz hálózatában tudja megvásárolni. Bruttó ára: 264 890 Ft. Részletekről érdeklődjön a hálózatban.

Milyen üzemmódok találhatók a SEAT eXS powered by Segway modell programmjában?

A SEAT eXS KickScooter 3 üzemmóddal rendelkezik: Sport mód, Normál és Eco (sebességkorlátozott) üzemmód. A sport módban a legnagyobb teljesítmény és sebesség, ez kisebb hatótávot eredményez. Ezt a módot piros "S" ikon jelzi. A fehér "S" ikonként megjelenített normál üzemmód közepes teljesítményt és sebességet alkalmaz. Végül, az Eco mód ismert alacsony teljesítményéről és sebességéről, de magasabb a hatótávolsága, így különösen alkalmas kezdőknek. Az Eco üzemmód aktív, ha nem jelenik meg "S".

Hogyan tudok váltani az üzemmódok között?

Egyszerűen nyomja meg kétszer a bekapcsoló gombot. A kijelzőn megjelenő "S" ikon jelzi az aktuális módot.

Hogyan tudom kinyitni és összecsukni a SEAT eXS powered by Segway modellt?

Zum Öffnen des zusammengeklappten Rollers: Treten Sie auf die Fußmatte, halten Sie den Griff und drücken Sie ihn nach vorne. Wenn Sie das Einrasten hören, ist der Roller fahrbereit. Um den Roller wieder zusammenzuklappen: Ziehen Sie am Griff nach hinten, während Sie gleichzeitig auf den eingeklappten Schalter treten und den Schaft nach oben ziehen.

Hogyan tudom a Bluetooth jelszót megváltoztatni?

A jelszó visszaállítása: tartsa lenyomva az elektromos féket és az elektromos fojtószelepet, miközben egyidejűleg megnyomja az indító gombot a roller kikapcsolásához. Ha újra bekapcsolja, a jelszó visszaállításra kerül.

 

Hogyan tudom a Ninebot-Segway applikációt letölteni?

A Ninebot-Segway alkalmazás elérhető az Android (Android 4.3 vagy újabb) vagy az Apple (iOS 8.0 vagy újabb) okostelefonokhoz. Kompatiblis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. A Ninebot App ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból.