ÉVES JELENTÉS

Izgalmas időszak a SEAT életében

2016 emlékezetes év. A márka első SUV modelljének érkezésével elindította eddigi legnagyobb termék offenzíváját, további fejlesztésekre került sor smart mobility területen és a vállalat tovább haladt a fenntartható nyereség működés felé haladó úton.

A 2016-os év

A SEAT ELSŐ SUV MODELLJE

Február 10. | A SEAT Ateca bemutatásával elindította a márka történelmének eddigi legnagyobb termék offenzíváját. A márka első SUV modellje fejlett vezetői asszisztens rendszerekkel és konnektivitással érkezett.

SEAT és a jövő “internetes autója”

Február 22. | A Barcelonában megrendezett 11. Mobil Világ Kongresszuson a Samsunggal és az SAP-val együttmüködve a szakma élvonalát képviselő kutatás-fejlesztési eredményeik és széles körű szaktudásuk egyesítésével a legkorszerűbb koncepciókat vonultatta fel e területen.

SZÍNRE LÉP AZ ÚJ ATECA

Március 1. | A SEAT első SUV modellje a Genfi Auószalonon mutatkozott be a nagyközönség számára. Az Ateca a márka harmadik pillére.

2008 ÓTA MOST ELŐSZÖR NYERESÉGES A SEAT

Március 16. | A vállalat a 2015-ös évet 6 millió euros adózás utána nyerességel zárta. A növekedés motorjaként egyrészt a bővülő kiszállítási darabszámot, másrészt pedig a jövedelmezőbb modellek magasabb arányát érdemes kiemelni.

SEAT LIVE STORE, AZ ELSŐ VIRTUÁLIS BEMUTATÓTEREM

Május 27. | A digitalis átállás program részeként megnyílt az első virtuális SEAT bemutatóterem. Az év folyamán további innovatív projektek indultak, úgy mint az új SEAT Store Londonban, vagy az Amazonnal létrejött megállapodás Franciaországban.

KOLLEKTÍV SZERZŐDÉS

Június 20. | A SEAT menedzsment és a szakszervezetek aláírja a kollektív szerződést, amely elősegíti a versenyképességet és a profit elosztását, a stabil környezetet teremt a következő öt évben.

A SEAT ÉS A CONECTOR EGYÜTTMŰKÖDÉSE

Július 19. | A SEAT és a Conector egyesült erővel indítja útjára az autóipar és a mobilitás kérdéseire specializálódott startupokat támogató accelerator programját, melyben 6 startup vállalkozás vesz részt.

SEAT A PÁRIZSI AUTÓSZALONON

Szeptember 29. | A SEAT a jövő innovációit az Ateca X-PERIENCE modellen keresztül ismerteti. A látogatóknak egyedülálló 4D standon mutatja be a márkát, és a márka szülővárosát, Bareclonát.

AZ ÚJ SEAT LEON

Október 19. | A modellpaletta frissítése a megújult Leon bevezetésével. A Leon, mely a márka egyik pillére, technológiai újdonságokkal és minőségi anyaghasználattal érkezik.

SMART CITY

November 16. | Újabb lépést jelent a SEAT mobilitási szolgáltatásai között a hálózatba kötött és megosztható gépkocsik projektje, miután 2017-ben a spanyol gyártó sharing programot indít több mint 14 000 alkalmazottja számára.

METROPOLIS: LAB BARCELONA

December 14. | Az innováció, a mobilitás és a fenntartható versenyképesség jegyében elindul a Metropolis: Lab Barcelona program.

NEMZETKÖZI DÍJAT KAPOTT AZ ATECA

December 15. | Az Atecával a SEAT nagy nemzetközi elismerést kapott, miután elnyerte az AUTOBEST 2017-es "Európa legjobb vétele" díját.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés