TÁRSADALMI-GAZDASÁGI ASPEKTUSOK

A MI HOZZÁJÁRULÁSUNK

A SEAT továbbra is pozitív hatást gyakorol a társadalom minden területére felelősségteljes magatartása, elkötelezettsége és a gyártásban megjelenő, fenntartható fejlődést támogató megoldásai által. (2015-ös pénzügyi év adatai alapján.)

GAZDASÁGI HATÁS

A SEAT ereje

8 400 millió eurós forgalmával, mely a spanyol gazdaság 0,8%-át teszi ki, a SEAT meghatározó hatással van hazája gazdaságára. A cég továbbra is jelentős befektetéseket szán kutatás-fejlesztésre, illetve fokozatosan megszilárdítja pozícióját a szektor legnagyobb munkáltatójaként.

SEAT, MINT MUNKÁLTATÓ

Elkötelezettség az egyenjogúság és az esélyegyenlőség mellett

A mindenki számára megteremtett egyenlő feltételek, a szakszerű képzés és a folyamatos kontaktus melletti mély elkötelezettségnek köszönhetően a SEAT folyamatos referenciaként szolgál a spanyol munkáltatók körében.

Okostelefonja itt még okosabb lesz

SEAT-ja soha nem szakítja el a külvilágtól, mindig kapcsolatban maradhat. Amint beszáll, autója - okostelefonja meghosszabbításaként - egy négykerekű, intelligens személyi asszisztenssé változik.

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS ROBOTOK

Technológia az emberibb autókért

30 másodpercenként több mint 2000 tökéletes szinkronban működő, folyamatos mozgásban lévő robot kezd el megmunkálni egy-egy új autót. Némelynek még neve is van. Néhány dolgozó pedig még különleges kapcsolatot is ápol ezekkel a mesterséges elmékkel.

CREATED IN BARCELONA

Barcelona, mint inspiráció

Kreatív, kozmopolita, pezsgő, művészi, fiatalos, dinamikus… A SEAT és Barcelona sokkal több közös vonással rendelkezik, mint a helyzetüket jelölő pötty a térképen. A SEAT értékei tükrözik az egyedülálló inspirációt, filozófiát és életművészetet, amely Barcelona maga, és melynek csodájára jár az egész világ.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés