MENEDZSMENT

„A SEAT mindig új meglepetésekkel szolgál.”

Dr. Francisco Javier García Sanz, a SEAT igazgatótanácsának elnöke és Luca de Meo, a SEAT végrehajtó bizottságának elnöke a SEAT márkáról és az autó jövőjéről beszélnek.

DR. GARCÍA SANZ & LUCA DE MEO

Dr. García Sanz és Luca de Meo bemutatják a vállalat azon törekvését, hogyan fejleszti élenjáróként a járműves online-kapcsolatot, olyan új mobilitási megoldásokkal, amelyekkel jelentősen javítja a felhasználói élményt, megkönnyítve és sokoldalúbbá téve ezzel a vezetést. Szintén lerántják a leplet arról a termék- és értékteremtési folyamatról, amelybe a márka, történetének legnagyobb termékoffenzívája segítségével lépett.

Igazgatótanács és Ügyvezető Bizottság

A SEAT Igazgatótanácsa és Ügyvezető Bizottsága elkötelezték magukat amellett, hogy a fenntartható profitabilitás összefonódjon a vállalat jövőjével. Az ide vezető leghatékonyabb utat pedig a folyamatos innováció és technológiai újítások bevezetésében, a produktivitás ösztönzésében és a felelősségteljes magatartás gyakorlásában látják.

Igazgatótanács
A 2016. január 1-jén tartott rendkívüli közgyűlés során elfogadták Dr. Oliver Blume azonnali hatállyal történő kinevezését az Igazgatótanácsba, aki Matthias Müllert váltotta.

A 2016. szeptember 7-én tartott rendkívüli közgyűlés elfogadta Marint Mahlke lemondását Igazgatótanácsbeli pozíciójáról, aki 2016. április 26-ai dátummal nyújtotta be felmondási levelét, mely 2016. április 30-án lépett hatályba.

Elnök
Dr. Francisco Javier García Sanz

Tagok
Dr. Oliver Blume
Luca de Meo
Bernd Osterloh
Dr. Stefan Piëch
Mark Philipp Porsche
Klaus-Gerhard Wolpert

Vállalati titkár és jogi tanácsadó
Luis Comas Martínez de Tejada

Ügyvezető Bizottság
Az Igazgatótanács kinevezte Wayne Anthony Griffiths-t, mint a SEAT értékesítés és marketing területekért felelős ügyvezető alelnökét, felváltva ezzel Dr. Andreas Offermannt. A döntés 2016. szeptember 1-jétől hatályos.

1. Luca de Meo - elnök
2. Holger Kintscher - pénzügy, IT & szervezeti területek