SEAT – TELE MEGLEPETÉSSEL

Üdv a SEAT-nál!

A SEAT jelenleg történelme egyik legszebb korszakát éli. A vállalat újra nyereséges, és megkezdte 1950-es alapítása óta eddigi legnagyobb termékoffenzíváját. Ambíciókkal telve kitűzte maga elé, hogy élenjáró lesz a connected járművek és az intelligens mobilitás területén egyaránt. Tervei megvalósításának pedig a világ egyik legfejlettebb ún. "okos városa", Barcelona ad otthont.

SOKKAL TÖBB, MINT AMIRŐL ÁLMODOTT

A SEAT felülmúlja önmagát

A SEAT-nál minden részlet számít. Ahogy a "Fedezd fel! SEAT" kampány bebizonyította: ha egyet hátralépünk, és kívülről szemléljük a vállalat egészét, megláthatjuk a SEAT lenyűgöző potenciálját. A kirakós minden darabja összeáll és egy tökéletes, harmonikus kép rajzolódik ki egy vállalatról, amely vezető szerepet tölt be az európai autóiparban.

ATECA, A SEAT HARMADIK PILLÉRE

Köszöntse a SEAT első SUV-ját!

Az új SEAT Ateca vonalvezetését a lehető legkörültekintőbben tervezték meg, hogy egy olyan SUV születhessen mely lenyűgöző dizájnjával szebbé teszi a mindennapokat.

Fenntarthatóság

2016-ban a vállalat ökológiai lábnyomának csökkentésére elkülönített összeg meghaladta a 17 millió eurót. Ez 1200 környezetvédelmi célokra fordított eurót jelent SEAT alkalmazottanként.

Elfogadás és továbblépés