Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TÁRSADALMI-GAZDASÁGI HATÁS

Visszaadni, előre haladni

Pozitív hatások. Pozitív eredmények. A SEAT továbbra is hozzájárul a társadalomhoz, a K+F-hez és a spanyol minőség egyre növekvő fejlődéséhez külföldön. A következő adatok a 2016. pénzügyi év számadatain alapulnak.

ÜZLETI ÖSZTÖNZŐ

A változás motorja folyamatosan mozgásban tartja a világot.

A gazdasági folyamatokat előmozdítva a SEAT a spanyol GDP közel 1%-át termeli, amely összességében a legjobb tíz spanyolországi vállalat közé és az autóipari szektorban a 2. helyre sorolja a céget.

MUNKAHELYTEREMTŐ

Egy család. Egy küldetés.

Az iparág legnagyobb munkaadójaként a SEAT több mint 96 000 közvetlen és közvetett munkahelyet teremt. Mert együtt bármit elérhetünk!

GAZDASÁGI ÖSZTÖNZŐ

A siker közös elképzelésekkel kezdődik.

A jó befektetések jobb jövőhöz vezetnek. A SEAT beszállítóinak 60%-át közvetlenül Spanyolországból szerződteti, és így a gazdasági tevékenységet a teljes ellátási lánc mentén ösztönzi.

K+F HOZZÁJÁRULÁS

Az innováció vezetőinek ösztönzése.

A SEAT nem csak a spanyol ipari szektor vezető kutatási és fejlesztési befektetője, hanem összességében az ország negyedik legnagyobb K+F befektetője is.

SPANYOL GYÁRTMÁNY

A minőség terjesztése világszerte.

Spanyol gyártmány. Mindenki számára gyártva. A vezető spanyol ipari exportőrként a SEAT több mint 7 000 millió euró értékű exportot generált - több mint 80 országba.

STABILITÁS

A kemény munka kifizetődő.

A 2012-es évhez képest a SEAT 2016-ban értékesítését 29%-kal, forgalmát pedig 41%-kal növelte, hozzájárulva egy összességében egészségesebb helyi gazdasághoz.