Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Elfogadás és továbblépés
MANAGAMENT BESZÁMOLÓ

Együtt megállíthatatlanok vagyunk

A 2017-es évben a SEAT kultúrájának minden aspektusát tekintve a fenntarthatóságra fókuszáltunk, mivel elkötelezett munkatársaink segítségével a Társaság a mobilitás, a konnektivitás és a jövedelmezőség terén is tovább haladhatott a kijelölt úton. Egy jobb jövőért - még ma!

CREATED IN BARCELONA

Modern. Inspiráló. Mindig mozgásban.

A JÖVŐ MEGALKOTÁSA

Folyamatos előrehaladás. A teljes és integrált vezetési élmény révén a SEAT digitalizálási stratégiája folyamatosan összekapcsolja az ügyfeleket a világgal. Új mobilitási megoldások, amelyek megkönnyítik az életet.

VÁLLALATI SZINTŰ TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS, MEGFELELÉS ÉS FELELŐS IRÁNYÍTÁS

A SEAT társadalmi felelősségvállalási politikája jobb helyzetet teremt a holnap számára a gazdaság, a társadalom és a környezet szempontjából. Minden területen a fenntarthatóságra összpontosítva a SEAT elősegíti az integritás és a felelős irányítás kultúrájának megalapozását.

GYÁRTÁS ÉS MINŐSÉG

A SEAT-nál a gyártási és minőségügyi részlegek szorosan együttműködnek egymással a gyártás hatékonyságának és kiváló minőségének elősegítése érdekében. Az évről évre eszközölt folyamatos minőségi beruházások révén kiemelkedő eredményeket érünk el.

BESZERZÉS

A költségoptimalizálás szem előtt tartásával a SEAT Beszerzési részlege szorosan együttműködik a SEAT divíziókkal és a beszállítókkal annak érdekében, hogy a termékek és szolgáltatások megfelelő időben, a legjobb minőségben és áron kerüljenek leszállításra.

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MARKETING

Az értékesítési és marketing részleg segítséget nyújt a márka következő szintre emelésében és hozzáférhetőbbé tételében. Az értékesítés központosításával, a fogyasztói kezdeményezések megvalósításával és a magas színvonalú értékesítés utáni szolgáltatás biztosításával a siker garantált.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A K+F kezdeményezésekbe való folyamatos befektetése révén a SEAT előmozdítja az iparági fejlődést, csúcstechnológiákat integrál modelljeibe, és finomítja saját identitását és stílusát. Folyamatosan keresi a megoldásokat a jövő autójához - most.

EMBERI ERŐFORRÁS

A SEAT állandó növekedése nem lenne lehetséges az elkötelezett munkaerő nélkül. A fejlesztési lehetőségek, a vállalati előnyök és az egészséges munkahely segítenek az alkalmazottak tehetségének kibontakozásában. A SEAT tagjai egy család tagjai.

KORMÁNYZATI ÉS INTÉZMÉNYI KAPCSOLATOK

A SEAT számos politikai intézménnyel, szervezettel és vállalattal tart fenn kapcsolatokat. A szoros együttműködés nem csak az érintettek szemében erősíti meg a róla alkotott képet, hanem egyben a közösségi kapcsolatokat is erősíti.

PÉNZÜGY, INFORMATIKA ÉS SZERVEZET

A pénzügy, informatika és szervezet részlegek együttműködnek más divíziókkal a gazdasági és pénzügyi fenntarthatóság javítása érdekében. Technikai támogatással és szervezési eszközök segítségével ez a csapat biztosítja az optimális hatékonyságot a SEAT minden területén.