Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Megérkeztett az új SUV

Az új SEAT Arona - modern városi karakter

2017-06-27

Megérkezett az új SEAT Arona, a spanyol márka új SUV-ja, mely egy tegnap esti média eseményen mutatkozott be Barcelonában. Az új SEAT Arona hivatalosan szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek.

Az új SEAT Arona a megújult SEAT Leon és a teljesen új SEAT Ibiza után a spanyol márka harmadik idén bemutatott újdonsága. Egyidejűleg egy újabb típussal bővíti a márka kínálatát a SEAT eddigi legnagyobb modell offenzívájának keretében, melynek része a már piacon lévő SEAT Ateca, és a jövőre megjelenő nagyobb SUV is.

A SEAT Aronával tehát megérkezett a család legkisebb tagja, mely világosan és meggyőzően vegyíti a városon belüli használatban a kompakt formájában rejlő előnyöket a városon kívüli crossover tulajdonságokkal. A SEAT Arona tehát hétfőtől péntekig egy elegáns, nagy belső terű, kényelmes és komfortos autó, mely a hétvégén akár kalandokra hívó, hatékony és sportos autóvá válhat. Mindezeket a magasabb kategóriákban elérhető nagyfokú biztonság és az összekapcsolhatóság egészíti ki a SEAT-nál megszokott vonzó és egyedi formával, és a sportosságtól a meggyőző dinamizmusig tartó ötletekkel.

A legnagyobb termelési volument adó spanyol üzemben, a martorelli SEAT gyárban gyártott Arona kulcsszerepet játszik majd a márka értékeinek erősítésében és az eladások növelésében.