Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Casa SEAT, a SEAT Ház a márka tisztelgése Barcelona előtt

2018 végén nyílik a Casa SEAT

09.04.2017

A SEAT új, multidiszciplináris épületének Barcelonában  a Casa SEAT, azaz a SEAT Ház lesz a neve. A márka  számára az inspirációt a város néhány legmegmeghatározóbb épülete adta, olyanok, mint a Casa Batlló, a Casa Milá vagy  Casa Fuster, amelyek közül mindegyik a modern   építészet remekműve.  Ezzel a lépéssel a SEAT tiszteleg Barcelona városa, annak lakosai és a várost évente meglátogató mintegy 30 millió ember előtt, akik a várossal azonosítják ezen építészeti remekműveket.

"A Casa SEAT név teljesen összhangban van új barcelonai főhadiszállásunk értékeivel. A város olyan történelmi épületek mozaikja, amelyeket jól ismernek"-  mondta a SEAT elnöke, Luca de Meo. "A Casa SEAT tökéletesen magában foglalja mindazt, amit e házzal szeretnénk megvalósítani:  az a ház, ahol a barcelonai lakosokat, a SEAT barátait és híveit szívesen látjuk a világ minden tájáról"-tette hozzá.

A Paseo de Gracia 109 szám alatt, az Avenida Diagonal kereszteződésében  elhelyezkedő majdani Casa SEAT  a tervek szerint 2018 végén nyitja meg kapuit. Ez a ház lesz a SEAT barcelonai főhadiszállása azzal a céllal, hogy teljesen integrálódjék a város kulturális és gazdasági életébe, azzal az egyértelmű küldetéssel, hogy a ház az új trendek és a tehetségek közötti kapcsolódást is megteremtse. A 2.6000 négyzetméter alapterületű létesítmény kulturális rendezvényeket, kiállításokat, kulináris eseményeket, koncerteket és alkalmi, ún. pop-up üzleteket kínál majd a sok más kezdeményezése mellett.  A legújabb trendek bemutatásán túl a Casa SEAT látogatóinak lehetőségük lesz a márka legújabb projektjeivel is megismerkedni. Ez az új tér új értékesítési formákat is fog kínálni.

Made in Barcelona

Tavaly decemberben a SEAT és Barcelona önkormányzata megállapodást írt alá az innováció, a fenntartható mobilitás és a tehetségek felkutatásának  előmozdítása céljából. E megállapodás keretén belül áprilisban felavatták a SEAT Metropolis: Lab Barcelonát. Ez egy olyan  kutatási bázis, ami a jövő mobilitása számára hoz létre okos megoldásokat. A Casa SEAT létrehozásával a vállalat ismét  megerősíti, hogy a Barcelona városa   iránti elkötelezettség a vállalati politika integráns részét képezi.