Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A SEAT elnyerte a "Kiváló gyártó 2017" díjat

A vezető gyár Spanyolországban

11.28.2017

Újabb elismerést kapott a martorelli SEAT gyár, mely elnyerte a "Kiváló gyártó 2017" díjat, amelyet a gyártók között az egyik legmagasabb mércének tekintenek. Ez a díj minden évben az innovatív megoldásokért részesíti elismerésben az egyes gyártókat. A zsűri idén a martorelli gyár kimagasló teljesítményét ismerte el a díj odaítélésével a "Logisztika és a Logisztikai hálózat irányítás" kategóriájában. A zsűri a díjjal a gyár beszállítói rendszerének irányítását és belső logisztikájának magas színvonalát részesítette elismerésben. Az iparágban a legjobb gyakorlatot és annak elterjesztését értékelő MX - Díjat  szakértőkből álló zsűri ítéli oda. Az Egyesült Királyságban e díj három évtizedes múltra tekint vissza, 2004 a berlini Műszaki Egyetem és az aacheni Műszaki Egyetem vette át a díjjal kapcsolatos szervezést.

A SEAT gyártásért felelős alelnöke,  Dr. Andreas Tostmann a díj odaítélésével kapcsolatban elmondta, hogy " nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben a zsűri tagjai a martorelli gyárban az utóbbi években alkalmazott  újításokat részesítették elismerésben. Külön szeretném kifejezni köszönetemet  alkalmazottainknak, akik odaadása és  elkötelezettsége lehetővé tette, hogy  a SEAT meghatározó céggé vált az autóipari, és általában véve az ipari szektorban elérhető minőség terén."

Martorell, a vezető gyár Spanyolországban

Ez az új elismerés a SEAT-ot ismét az európai ipar legfontosabb márkái közé helyezi. Martorell a legnagyobb autógyár Spanyolországban a gyártási mennyiség több, mint 2.200 darab új Ibizát, Aronát és  Leont valamint Audi Q3-ast jelent. Az utóbbi években a martorelli gyár több alkalommal részesült elismerésben, így például 2013-ban vállalatszervezésért, 2015-ben a környezetebarát Irányításért díjazták, és 2016-ban az Év Üzeme elismerést kapta meg


A SEAT  az Industry 4.0 kihívásainak a martorelli gyár digitalizálásával kíván megfelelni. Ez azt jelenti, hogy a digitalizálási folyamatot többek között olyan innovációkkal egészítik ki, mint például az okos komputeres szemüvegek vagy az autonóm robotok  használata. A SEAT martorelli  gyára több, mint 7.000 munkást alkalmaz, a gyár területe meghaladja a 2,8 millió négyzetmétert.