Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

az úttörő szolgáltatás Németországban és Spanyolországban indul az Ausztriában megvalósított próba-projekt után

Gyorsító sávban a SEAT: a legrövidebb idő a megrendeléstől a kiszállításáig

12.04.2017

A SEAT bevezette a "gyorsító sáv" szolgáltatást, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy a gépkocsi kiszállítási idejét két-három hétre csökkentsék. Ez az innovatív folyamat nagyban leegyszerűsíti a vásárlás ügymenetét, mert az ügyfelek könnyen konfigurálhatják a gépkocsijukat, és 14-21 napon belül a kiválasztott márkakereskedőnél már át is vehetik az autójukat. Ez az eljárás azonban mindig függ a helyi adminisztráció feltételektől is.

Ezzel a kezdeményezéssel a SEAT az első autógyár a világon, amely ezt az úttörő jellegű szolgáltatást kínálja, és a kiszállítási időszakot jóval a szabványosnak tekinthető  90 nap alá szorítja. A szolgáltatást mintaprojektként az osztrák piacon indították be 2017 elején, ahol a márka több mint 300 gépkocsit értékesített ezen  a programon keresztül. A projekt lehetőséget ad a megrendelendő gépkocsi személyre szabására, és a SEAT Leon valamint az Ibiza több mint 100 konfigurációja közötti választásra.

A "gyorsító sáv" szolgáltatás most indul Németországban és Spanyolországban, az előbbi piacon a SEAT Leon-ra és az Ibizára érvényes, míg Spanyolországban csak a Leon rendelhető ezen az úton. Ezzel a szolgáltatással a márka a felhasználók új igényeit és fogyasztói szokásait támogatja, amikor mintegy "testre szabja", és rendkívül könnyűvé, egyszerűvé és gyorssá teszi a megrendelés folyamatát.

A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, Wayne Griffith hangsúlyozta, hogy "a SEAT új megoldásokat keres annak érdekében, hogy a gépkocsik ügyfelekhez történő kiszállításának időtartamát rövidítve versenyelőnyre tegyenek szert. A "gyorsító sáv" szolgáltatás válasz a változó társadalmi igényekre, melyben a kiszállítás időtartama kulcsfontosságú tényező a fogyasztók vásárlási döntésének meghozatalában."

Az új forgatókönyvben a márkakereskedői hálózat döntő szerepet játszik, miután a márkakereskedők felelnek a gyártási megrendelések összeállításáért, az üzletek megkötéséért és a modellek kiszállításáért.