Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az országos márkakereskedői hálózatának segítségével gyűjtik majd a dobozokat december 20-ig

A SEAT is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához

12.05.2017

December 1-én vette kezdetét a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet. Az idei évben a SEAT is csatlakozott a kezdeményezéshez, s az országos márkakereskedői hálózatának segítségével gyűjtik majd a dobozokat december 20-ig.

Tizennegyedik alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat az országos karácsonyi adománygyűjtő "Cipősdoboz" akcióját az adventi időszakban, amelynek keretében idén országszerte kétszáz gyűjtőponton várják december 20-ig a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat. Az idei gyűjtéshez a SEAT márkakereskedői hálózata is csatlakozott, így az adományozók a spanyol márka segítségével is eljuttathatják a nehéz helyzetű gyermekeknek készített ajándékaikat a Szeretetszolgálathoz.

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója az akció decemberi 1-i, budapesti megnyitóján arról tájékoztatott, hogy elsősorban a játékok, könyvek mellett nem törékeny holmikat és nem romlandó édességeket várnak. A doboz alját és a tetejét külön kell becsomagolni, és fel kell tüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják az ajándékot. Aki nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti az akciót.

Az ügyvezető felidézte, hogy az adománygyűjtés 2004-es elindulásakor csupán egy gyűjtőponton várták az ajándékokat, amelyekből az első évben ötezer darabot sikerült összegyűjteni. Idén már mintegy ezer önkéntes segíti a szervezet háromezer dolgozóját, akik kétszáz helyszínen várják a gyerekeknek szánt, kor és nem szerint felcímkézett cipős dobozokat, amelyekből tavaly negyvenegyezer-százhetven darabot sikerült összegyűjteni.

"Már évek óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy karácsony közeledtével a magunk lehetőségeihez mérten segítsünk a környezetünkben élőknek. Éppen ezért szívesen csatlakoztunk idén először a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, s bízunk benne, hogy a kereskedői hálózat által hozzájárulhatunk ahhoz, hogy további gyerekek jussanak karácsonyi ajándékhoz" - mondta el Molnár Judit, a Ring-Autó Kft. értékesítési vezetője.

A SEAT márkakereskedői hálózat december 1-20 között gyűjti a dobozokat az alábbi értékesítési pontokon:

Cégnév Cím
Alisca Autócentrum Kft 7100 Szekszárd Bátaszéki u. 130-132
Brill Kft 6000 Kecskemét Halasi út 32.
Platán Autóház Kft. 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60
Ring-Autó Kft 8200 Veszprém Észak-keleti útgyűrű 18.
Spirit Autó Kft 7400 Kaposvár Árpád u 37-39
Szabó Autójavító Kft 1165 Budapest Újszász út 45/B
Walter Autó Kft 9400 Sopron Pozsonyi út 57-63