Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A SEAT hivatalosan is bejelenti az új CUPRA márkát

CUPRA: egy új márka születik

01.31.2018

A CUPRA mindig a SEAT legsportosabb jellegének kifejezését jelentette. Ma a SEAT hivatalosan bemutatja az új CUPRA logót, és ezzel betekintést enged a CUPRA jövőbeni világába.

Most eljött az ideje, hogy immár saját személyiséggel és szellemiséggel, önálló egyéniséggé váljon. Valamennyi CUPRA modell új CUPRA logóval jelenik meg.

Az új márka a február 22-i hivatalos bemutató alkalmával jelenik meg először. Bemutatkozását követően az első CUPRA modellek március elején, a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkoznak be a nagyközönség előtt.

Az új márkaembléma bemutatása egyben az új CUPRA márka hivatalos weboldalának indulását is jelzi: