Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

60 európai zsűritag a SEAT Ibizátartotta az egyik legjobb autónak

A SEAT Ibiza sikeresen szerepelt "Az Év autója 2018" szavazáson

03.14.2018

A SEAT Ibiza folytatta idei sikeres szereplését a 2018-as autós díjaknál, mert "Az Év autója 2018" szavazáson a legjobb két autó egyikévé választották. A 23 országot képviselő 60 újságíróból álló "Év autója zsűri" az ezüstérmes helyre hozta be a SEAT Ibizát. Ennek során elsősorban a kis SEAT karakteres stílusát és kiemelkedő vezetési dinamikáját emelték ki.

A nagy presztízsű európai díjat "Az Év autója 2018" elismerést 55. alkalommal ítélték oda a tavaly piacra került új autókról szóló szavazáson, melyet hagyományosan minden év márciusában a Genfi Autókiállításon hirdetnek ki. Ez számít az egyik legnagyobb autós elismerésnek, mert a díjat nem kategóriánként megosztva vagy külön osztályonként ítélik oda, ami még kiemelkedőbbé teszi a SEAT Ibiza sikerét.

A SEAT Ibiza jól megérdemelt újabb díja az Egyesült Királyságban az ottani "Év autója" versenyben elnyert "Legjobb szupermini" díjat, és a portugáliai valamint a finn "Év autója" elismerést követte, mellyel a kis SEAT megerősítette helyét kategóriájának legjobbjai között.