Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

2021-ig a SEAT a spanyol válogatott hivatalos szállítója

A SEAT a spanyol labdarúgó válogatott támogatója

05.18.2018

2021 márciusáig szóló együttműködési megállapodást írt alá a SEAT és a Spanyol Labdarúgó Szövetség, mely szerint a SEAT lett a spanyol labdarúgó válogatott kiemelt támogatója. A SEAT autói így megjelennek a június 14-én kezdődő 2018-as oroszországi labdarúgó VB, és a 11 országban rendezendő 2020-as EB kapcsán is. Az együttműködés aláírásakor a Luca de Meo, a SEAT elnöke kiemelte, hogy "a jelenleg is kiemelkedően sikeres SEAT most egy győztes csapat mellé állt, mellyel még inkább kiemelhető, hogy a SEAT a futballszerető spanyolok márkája, Spanyolország legnépszerűbb sportjának támogatója. Ezzel a márka újabb területen jelenik meg Spanyolországban, Európában és szerte a világban, ami hozzájárulhat további növekedésünkhöz."

A SEAT először a június 3-án Svájc ellen rendezendő barátságos mérkőzés kapcsán lesz látható, és 2021-ig mintegy 15 Spanyolországban sorra kerülő mérkőzésen jelenik meg. Az együttműködés során a márka néhány spanyol válogatott játékossal is közös promóciót szervez, mely további jó lehetőséget jelent majd az eddig támogatott Spanyol Király Kupa mellett.