Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Tarraco kiteljesíti a SEAT szabadidő-autó (SUV) kínálatát, világpremierjét szeptember 18-án tartják a spanyolországi Tarragonában

A SEAT tíz rajongója láthatta először a Tarraco-t

07.27.2018

Beastie  (állati), stupenda (csodálatos), magnifique (gyönyörű), schön  (szép). Különböző szavak különböző nyelveken , de mind-mind ugyanazzal a tartalommal. A SEAT úgy döntött, hogy a márka több országból meghívott tíz rajongójának lehetővé teszi, hogy először láthassa legújabb modelljét, a SEAT Tarraco-t. Az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból  és Spanyolországból érkezett rajongóknak röviddel a nemzetközi bemutató előtt volt lehetőségük megcsodálni a márka harmadik szabadidő-autóját.

Ezek voltak a rajongók reakciói, amikor meglátták a márka szabadidő-autó offenzíváját beteljesítő gépkocsit:

 

·         Meglepetés a sötétben:  a martorelli gyárba szóló meghívás után, a SEAT tíz rajongóját nagy meglepetés várta. Rejtélyes utasításokat kaptak, mielőtt beléptek egy gyengén megvilágított helyiségbe: "Menjenek tovább, foglaljanak helyet, és élvezzék a helyzetet!-" Páronként léptek a SEAT auditóriumába, ahol csupán néhány széket találhattak. "Miért van itt ilyen sötét? Nem látok semmit!" mondta az egyik megzavarodott látogató.  "Mi történik itt?"- kérdezte a másik, amikor leült az egyik székre.

·         Mindent a szemnek: azután elhúzták a nagy fekete leplet, hogy felfedezhessék a meglepetést. "Milyen elegáns vonalvezetés, elképesztő"-mondja az egyik rajongó. A formán túl azonnal szembe ötlő tulajdonságai a nagy és robusztus

méret. "Ez sokkal nagyobb, mint ahogyan elképzeltem, nagyon megfelelne az én igényeimnek" - mondja a márka franciaországi rajongója. "Akarom ezt az autót!" - kiált fel egy másik SEAT rajongó, aki lányával az Egyesült Királyságból utazott Martorell-be.

 

A Tarraco, Tarragona város nevének latin változata, az első olyan SEAT modell név, amelyet össznépi szavazással választottak ki, és amelynek végső szakaszában, a #SEATseekingName kezdeményezésben 146 000 személy vett részt.

 

A SEAT Tarraco-val , amelyet szeptember 18-án Tarragonában mutatnak be a nagyközönségnek, a cég újabb modellel bővíti mindeddig  legnagyobb termék offenzíváját. Ezzel a szabadidő-autók (SUV) kínálatát - amely eddig az Atecából és az Aronából állt - most egy nagyméretű, akár hét ülőhelyes modellel teljesíti ki.

 

A termék offenzíva 2016-ban az Ateca piacra kerülésével indult, majd 2017-ben a Leon megújításával, az ötödik nemzedékhez tartozó Ibiza és az új Arona crossover  bevezetésével folytatódott. A SEAT Tarraco-t a tervek szerint az idei év végén vezetik be a piacra.