Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Alhambra

Kategóriája legnépszerűbb autójává választották

12.18.2015

A SEAT Alhambra a 2015-ös év abszolút győztese. A Maxivan kategóriában a legjobb cégautóvá, az egyterűek szegmensében pedig a legnépszerűbb taxivá választották. Ehhez most még az "Auto Trophy 2015" cím járul a "Van/MPV Import" kategóriában.

Az autóipar egyik legelismertebb kitüntetése, az Auto Trophy. A SEAT az új Alhambra modelljéért a "Van/MPV Import" kategória 2015. évi Auto Trophy díját nyerte el. "Az "Auto Trophy" azért oly különleges kitüntetés számunkra, mert a nyerteseket egész Németország autórajongói választják. Ezzel a címmel ismét bebizonyosodott, milyen népszerű a SEAT Alhambra"- mondta Dr. Andreas Offermann, a SEAT értékesítési és marketing igazgatója, aki szemmel láthatóan büszkén vette át a díjat.

A SEAT Alhambra nyerte az Auto Trophy 2015-öt

Az Alhambra az olvasók körében a legnépszerűbb egyterű. 26 autós szaklap olvasóit és a Bauer Media Group számos internetes portáljának felhasználóit kérték, hogy szavazzanak postai úton vagy e-mailben. 6 nemzetközi és 17 nemzeti kategóriában így 74.921 olvasó és internet-felhasználó döntött az "Auto Trophy 2015" esetében.
Sokan közülük különösen az Alhambra iránt lelkesedtek. Ez tulajdonképpen nem csoda, hiszen a SEAT ezzel a típussal már 2014-ben is eladási rekordot ért el. Innováció, élvezetes vezetés, kiváló használati érték és biztonság - ezek azok a tulajdonságok, amelyek az Alhambra új nemzedékét is leginkább jellemzik. Meggyőző koncepciója a legnagyobb mértékű funkcionalitást és a legmodernebb technológiát egyesíti kiváló minőséggel és kidolgozással.