Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Kovács Katalin, olimpiai bajnok

Új SEAT-ban a kajakkirálynő

02.06.2016

A SEAT évek óta támogatja Kovács Katalint, a többszörös olimpiai, Európa- és világbajnok kajakozót, akit most egy új SEAT Leon X-PERIENCE segít olimpiai felkészülésében.


Kovács Katalin, a háromszoros olimpiai bajnok, 31-szeres világbajnok és 29-szeres Európa-bajnok minden idők legeredményesebb női kajakozója átvette új autóját, az olimpiai éremkollekcióval dekorált SEAT Leon ST 2.0 TDI X-Perience DSG S&S típust. Katalin a nagy örömmel birtokba vett autóval egy kicsit később tud komolyabban megismerkedni, hiszen másnap már útnak is indult a válogatott több hetes sevillai edzőtáborába.


Katalinnak ez már a sokadik SEAT-ja, hisz évek óta a spanyol márka segíti a versenyekre történő felkészülését. A SEAT Leon X-PERIENCE tökéltes partner a kiváló versenyző sportos, változatos és aktív életstílusához. Ez az a modell, ami a sokoldalúság teljesen új dimenzióját kínálja és a vezetés élvezetes élményét biztosíthatja számára minden úton. A legújabb generációs Leon állandó összkerék hajtásával biztonsággal vezethető  a különféle utakon, legyen szó aszfalt- vagy murvás útról, esőről vagy hóról. A bajnoknő számára a mindennapokban is fontos egy összkerék hajtású autó, mert lejtős, sáros, csúszós úton kell naponta közlekednie. A Leon X-PERIENCE változatot elegáns és sportos, egyúttal izgalmas off-road karakter is jellemzi, miközben tökéletesen illeszkedik a magyar bajnok családjának mindennapi életébe is.

Katalin tehát a monoton alapozás után a sevillai edzőtáborban kezdi meg tavaszi vizes felkészülését 2016 legfontosabb versenyeire, elsősorban a válogatókra, de legfőképpen a Riói Olimpiára. Elmondta, hogy az egyes mellett Csipes Tamarával indul párosban a tavaszi válogatókon, és reményei szerint eredményei alapján esélyes a női kajak négyesbe történő bekerülésre is.


A SEAT rendkívül büszke arra, hogy a legeredményesebb magyar kajakozó partnere lehet, és a márka minden munkatársa sok sikert kíván felkészüléséhez és az eredményes versenyzéshez!