Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Ibiza CONNECT

SEAT Ibizát nyert a fiatal slammer

11.17.2015

A két hónapon át sok embert megmozgató online szórakoztató-ipari produkció, a Ki Mit Tube második évad győztese a 15 éves Bánki Beni lett. A fiatal több mint 13 ezer nézői szavazatot kapott produkcióira, döntős videója több mint kétezer szavazat előnnyel verte a teljes mezőnyt, így ő lett a legmenőbb online videós verseny abszolút nyertese. A vetélkedőt másodjára is támogatta a SEAT, így a győztes nyereménye többek között egy SEAT Ibiza CONNECT modell egyéves használata. Az autót a 15 éves Beni édesapja vezeti majd, a fellépésekre ezzel jut el a nagy internetes rajongótáborral büszkélkedő fiatal.

A SEAT Ibiza CONNECT modell az összekapcsolhatóság legmagasabb szintű megoldásait nyújtja. Az új Ibiza verzió egyedüli formatervezési elemeket kapott és korszerű, a cég által kifejlesztett alkalmazásokkal ellátott Samsung okostelefon is jár hozzá. Az Ibiza CONNECT modell a legmodernebb összekapcsolhatósági tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyen, kényelmesen és biztonságosan férjünk hozzá azokhoz az információkhoz, amelyeket akkor sem szeretnénk kihagyni, amikor az autóban ülünk.
A SEAT által kifejlesztett rendszer lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonban tárolt tartalmat megjeleníthessük a gépkocsi kijelzőjén, lehetőséget adva ezáltal a gépkocsi vezetőjének arra, hogy bármilyen információba belenézzen anélkül, hogy közben a figyelme elterelődne a vezetéstől. A felhasználók így elérik a navigációs rendszer funkcióit, a gépkocsi menetadatait, valamint olyan funkciókat is, mint a Challenger, amely segíti a vezetési képességek fejlesztését, különös figyelemmel a takarékos vezetésre. A SEAT CONNECT lehetővé teszi a felhasználóknak azt is, hogy több dologra is kiterjedhessen figyelmük, így például egy mozdulattal telefonhívást kezdeményezzenek a kijelzőt megérintve. Az ingyenesen letölthető ConnectApp tökéletesen kihasználja a

MirrorLink integrálását. Az egyik központi funkció az "Olvasd fel nekem!" és a "Válaszolj hanggal". Ez a szövegfelolvasó funkció például az e-mailekből, a szöveges üzenetekből (SMS), a Facebook vagy Twitter fiókokból beérkező üzeneteket beszéddé alakítja át, azokat hangosan és tisztán felolvassa. Az új üzenetekre a válaszokat saját hangunkkal "bediktálhatjuk", ezáltal nem vonja el a figyelmünket a szöveg beírása az érintőképernyőre. Új, exkluzív funkciót jelent a gesztusok, a mozdulatok követése. Olyan funkciókat, mint például a hívások, vagy címek keresése, egy rövid ujjmozdulattal előhívhatunk a SEAT MediaSystem érintőképernyőjére.
A SEAT MediaSystem üdvözlő képernyője egyéni igényekre szabható információkat kínál fel, mint például az aktuális időjárás-előrejelzés, vagy találkozók felidézése a Facebook alkalmazásból. Az "okos tippek" funkció számára az alkalmazás megtanulja az egyéni preferenciákat, mint például a gyakran használt úti célt, és képes emlékeztetni a találkozókra. Az alkalmazás rendszeres frissítései majd további fejlett funkciók beépítését is tartalmazni fogják.


A tökéletes összekapcsolhatóságon túl, a SEAT exkluzív felszereltséget is kínál a CONNECT modellekhez. A külső tükrök és az exkluzív könnyűfém keréktárcsák CONNECT szürke vagy kék kivitelben is választhatók, a küszöbön CONNECT logó köszönti a vezetőjét, és a belső díszítőelemek is az exkluzív CONNECT kék színben tündökölnek. A fekete ülések kárpitozását ugyancsak kék elemek teszik hangsúlyosabbá.