Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Siker

Cseh László a legeredményesebb férfi úszó

05.23.2016

Kitűnő eredménnyel zárta a londoni EB-t Cseh László, és a tavaly elnyert Európa legjobb úszója cím mellett tovább gazdagította "nemesfém gyűjteményét".

A SEAT által is támogatott kiváló sportember lett ugyanis 4 éremmel az EB a legjobb férfi versenyzője (2 arany, 1 ezüst, 1 bronz), és ugyancsak ő számít minden idők legeredményesebb európai férfi úszójának is. Szinte hihetetlen, hogy László az eddigi világversenyeken 69 érmet nyert, az olimpiákon, nagypályás és rövidpályás versenyeken, világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon 35 arany, 17-17 ezüst és bronz került az éremgyűjteményébe. A SEAT csapat nevében szívből gratulálunk, és további sikereket kívánunk az idei év nagy versenyeire.

 

Fotó: Szaka József (MÚSz)