Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Dealer Event

SEAT Ateca Show Barcelona kikötőjében

05.26.2016

A SEAT bepillantást engedett globális márkakereskedői hálózata számára a márka stratégiájába és jövőbeli terveibe, ismertetve azt az ütemtervet, amelyet a márka új szegmensbe való belépése, a SEAT Ateca modell megjelenése fémjelez. A találkozó Barcelona nyüzsgő kikötőjének szívében zajlott 59 ország több, mint 2 400 résztvevőjével, akik mindent megtudhattak azokról az új modellekről, amelyeket a spanyol márka az elkövetkező hónapokban vezet be a piacokra.


A SEAT elnöke, Luca de Meo a teljes márkakereskedői hálózat előtt mutatta be a márka legfrissebb újdonságait. "Az Ateca modellünk a Leon és az Ibiza mellett a SEAT harmadik pillére lesz és igen pozitív hatást gyakorol majd a vállalat és a márkakereskedői hálózat jövedelmezőségére." - jelentette ki de Meo a márkakereskedők előtt. "Az Ateca színrelépésével a vállalat olyan modelloffenzívát indít, amely szélesíti és erősíti a meglévő modellkínálatot. Az Ateca modellnek és a jövőre bemutatkozó kisebb testvérének köszönhetően a SEAT olyan szegmensben is jelen lesz, amely a legnagyobb bővülést mutatja a piacon." - tette hozzá de Meo.


Az Ateca már meghódította a világhálót. Februári bemutatója óta összesen 7,2 millió látogató érdeklődött az Ateca iránt és igyekezett többet megtudni róla a SEAT németországi, spanyolországi, egyesült királyságbeli, franciaországi és olaszországi honlapján. Ezen kívül több, mint 300 000 konfiguráció készült a modellről, amely nyáron érkezik a nagyobb piacokra, ősszel pedig a magyarországi  márkakereskedésekbe.


50 méterre a Földközi-tenger partjától, a kikötői hatóságokkal való szoros együttműködésben zajlott a SEAT globális márkakereskedői hálózatának és az Ateca modellnek a találkozója, amely kikapcsolódásképpen Barcelona városához köthető autentikus érzékszervi élményt is kínált a résztvevőknek. Ezen kívül a jelenlévők egy látványos főző show keretében ismerkedtek meg két Michelin-csillagos séf, Sergi Arola és Paco Pérez szakácsművészetével, akik kulináris különlegességeikkel kényeztették a vendégeket.


Az importőrök és a márkakereskedések képviselői számára szervezett eseményen túl június hónapban 900 nemzetközi újságíró teszi tiszteletét Barcelonában, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat az új SEAT Ateca modellről és városi tesztvezetésen ismerkedjen az újdonsággal.