Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

26 tonna homok

Tengerparti hangulat a barcelonai repülőtéren a SEAT Atecával

2016-08-08

 Az idei nyár fénypontja a barcelonai El Prat repülőtéren mindenképen a SEAT Ateca. Sergi Ramírez homokszobrász 26 tonna homokból készítette el az autó mását. A vásárlók között széles körben sikert aratott első SEAT SUV, a kategóriájában a leginnovatívabbnak tartott SEAT, most egészen október végéig megtekinthető az 1-es terminál csarnokban ahol naponta 100.000 utas fordul meg.

A valódi és a homokból készült SEAT Ateca egymás mellett áll majd a  "Created in Barcelona" dobogón, ahol az érdeklődők megtekinthetik az így készült videót és az audio-vizuális bemutatót is.   

"Az installáció által szeretnénk megmutatni a barcelonai design és művészeti hagyományokat."- mondta a SEAT nemzetközi marketing kommuniciójáért felelős Susanne Franz, majd hozzátette "A barcelonai repülőtér egyike Európa 10 legforgalmasabb légikikötőjének, így a hely ideális a SEAT Ateca bemutatására valamint a márka kapcsolatát és a város kapcsolatának bemutatására."

Sergi Remírez közel 30 éve készít homokszobrokat. Több díjnyertes alkotással büszkélkedhet, első helyezett lett a Kanári-szigeteken megrendezett kiállítás sorozaton, Kínában 2. helyezést ért el a nemzetközi homokszobor fesztiválon illetve 3. helyezést szerzett egy dániai fesztiválon.