Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Világpremier

CarPlay alkalmazás elérhető az iPhone-ra az App Store-ban

08.15.2016

/A DriveApp nagy mértékben megkönnyíti az összekapcsolhatóságot és fokozza a vezetés élményét
/Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a gépkocsiban megtekintse és kezelje az iPhone kiemelt tartalmait
/A SEAT folytatja az ökorendszerű mobilitás létrehozását

A SEAT újabb lépést tett előre az autók összekapcsolhatóságának terén, az iparágban a spanyol gyártó lett világszinten is az első, amely gépkocsijaiban a CarPlay-jel kompatibilis alkalmazást tesz elérhetővé. Az iOS-fejlesztésű SEAT DriveApp már elérhető az AppStore-ban, és lehetővé teszi, hogy iPhone bizonyos tartalmának megtekintésére és kezelésére a gépkocsi kijelző képernyőjén keresztül. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben a SEAT többi piacára is megérkezik.


A SEAT DriveApp alkalmazással az ügyfelek elérhetik az autó teljes adatállományát. Így a megtekinthető adatok között elérhető például az időszakos szervizek időpontja, a gépkocsi gumiabroncs-nyomása, vagy akár a legközelebbi márkakereskedők ajánlatai. Az alkalmazást a következő néhány hétben további elemekkel és szolgáltatásokkal bővítik.


A SEAT DriveApp alkalmazást teljes egészében a SEAT Műszaki Központjában fejlesztették ki, amely az összekapcsolhatóságot erőteljesen támogató spanyol multinacionális vállalat technológiai élcsapata. A SEAT célja az, hogy a gazdaságos mobilitási rendszer létrehozásának vezető ereje legyen, és a gépkocsigyártásban és értékesítésben is a mobilitási szolgáltatások felé elmozduló üzleti modell kialakításának élére álljon.


A cég a SEAT márka teljes Connect változatú modelljeiben már ma is kínálja a FullLink technológiát a CarPlay-jel kompatibilis iPhone-ok valamint az Androidos készülékek számára. A SEAT modellek összekapcsolhatósága igen hasznos a gépkocsivezetők számára, mivel lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor képben legyenek gépjárművük helyzetét illetően, valamint teljesen biztonságosan vezetve maradhassanak összeköttetésben a közösségi hálózatokkal.


A SEAT elsőként vezette be az "integrált okostelefonok technológiát" (Smartphone Integration technology), amely kompatibilis a CarPlay-jel, az Andoiddal és a MirrorLink-kel . A SEAT az elmúlt két évben részt vett a barcelonai Mobil Világkongresszuson.