Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Hálózatfejlesztés

Londonban megnyílt az első SEAT Store

09.09.2016

A SEAT a londoni Lakeside bevásárló központban megnyitotta első innovatív koncepción alapuló boltját a SEAT Store-t.  Ez az új projekt a márka globális stratégiájának része, amely azt célozza, hogy a vásárlóknak jobb kapcsolata alakuljon ki a céggel, és megkönnyítsék mindennapjaikat. A SEAT bolttal és a nemrégiben megnyitott SEAT Live Store-ral, a márka első virtuális bemutatótermével, a cég alkalmazkodik az új fogyasztói trendekhez  és vásárlói szokásokhoz.

 

Ferran Jover, a SEAT globális márkakereskedői  hálózatfejlesztési igazgatója ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy "még közelebb szeretnénk kerülni vásárlóinkhoz, előre szeretnénk látni igényeiket és egyedülálló digitális élményt kívánunk nekik nyújtani attól a pillanattól kezdve, hogy a gépkocsi megvásárlására gondoltak. Az Egyesült Királyság a harmadik legnagyobb piacunk, a 2015-ben eladott 47.200 gépkocsival a cég  értékesítéseinek 12 % -át adja. Jelenlétünkkel növelhetjük a márka láthatóságát, miután a bevásárló központot évente felkereső több mint 26 millió látogató ott láthat bennünket".

 

Mit kínál a SEAT bolt

Az új SEAT bolt, amelyet a Group 1 Automotive 1 brit kereskedőházzal indítottak útra, 150 négyzetméteren három modellt mutat be: a Mii-t, az Ibizát és a Leont, a SEAT Ateca rövidesen ugyancsak elérhető lesz, miután a közeljövőben mutatják be a brit piacon. A bevásárló központba látogatók a már teljes gőzzel működő SEAT boltban digitálisan kereshetik és online konfigurálhatják az igényeiknek legjobban megfelelő modellt, kiszámíthatják a vásárlás pénzügyi kondícióit és azonnali vagy rövid időhatárral bíró tesztvezetést is szervezhetnek. A bolt mellett van egy kültéri vezetési gyakorlópálya is, ahol  további 15 SEAT modell áll bemutatásra vagy kipróbálásra készen. A további újítások magukba foglalják a kísérő nélküli tesztvezetést és a megvásárolt gépkocsi gyors átvételét, amit a megrendelés idejétől számított 7 napon belül garantálnak. A SEAT tizenhárom, a termékekről Barcelonában komoly képzettséget szerzett szakembere áll rendelkezésre a helyszínen, hogy válaszoljon a vásárlók és a látogatók bármilyen kérdésére. 

 

A SEAT bolt online is elérhető

A Lakeside bevásárló központban lévő SEAT bolt internetes honlappal is rendelkezik. A www.seat-store.co.uk/Lakeside honlapra látogatók személyre szabott árajánlatot kaphatnak, pénzügyi segítséget kérhetnek, lefoglalhatnak egy gépkocsit online, megszervezhetnek egy  tesztvezetést, illetve csere - és  beszámítási ajánlatot kaphatnak a jelenlegi gépkocsijukra új autó vásárlása esetére. Mindezt okos telefonjuk, tabletjük vagy a számítógépükön keresztül is elérhetik.