Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Párizsi Autószalon 2016

Aktuális információ október 1-16.

09.13.2016

Minden páros év őszén a francia főváros ad otthont az autógyártóknak, hogy a Paris Expo Porte de Versailles helyszínen bemutassák legújabb modelljeiket. Október 1-én nyitja meg kapuit a Párizsi Autószalon, a nagyközönség október 16-ig tekintheti meg az Autókiállítás újdonságait.

A SEAT márciusban a Genfi Autószalonon mutatta be SUV modelljét, így most a spanyol márka SUV modelljének Xcellence változatával találkozhatnak az érdeklődők a helyszínen. A SEAT standja a Volkswagen Csoport többi márkáival együtt a Hall 4-es kiállítócsarnokban található meg. A SEAT standon ebben az évben a digitalizáció körül forog minden, és bemutatja legújabb fejlesztéseit, ami az innovatív és inteligens technológiának köszönhetően a helyszínen is megtapasztalható.

A stand központi helyére az új SEAT Ateca kerül, mely tökéletes társ a változatos és aktív életmód mindennapjai során, a fejlett technológia még élvezetesebbé teszi a vezetés élményét.

Külső helyszínen a kiállítási területen belül a SEAT egy további standon kiállítja az Ateca modellt három különböző változatban. Élje meg Barcelonát Párizsban. 'Created in Barcelona' mottó alatt merüljön el abban a városban, mely a SEAT Ateca tervezésében olyan nagy szerepet játszott.