Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Rivaldafényben az Ateca

A SEAT Ateca X-Perience lesz a spanyol gyártó sztárja a Párizsi Autószalonon

09.22.2016

/ Rivaldafényben az Ateca X-Perience Párizsban
/ A legkalandvágyóbb Ateca

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemléltetni, miközben jól érzékelteti kalandra termett és minden eddigi határon túlmutató, terepes karakterét

Az Ateca X-Perience megnövelt szabadmagassággal, feszesebb hangolású kerékfelfüggesztésekkel, átdolgozott lökhárítókkal, karcolásálló fényezéssel, kifejezetten a számára tervezett, 18 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal, 190 lóerős 2.0 TDI motorral, a kormánykerék kapcsolóbillentyűivel is vezérelhető, hétfokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG), Haldex tengelykapcsolóval működő 4 Drive összkerékhajtással és fejlett elektronikus differenciálzár-hatású funkcióval (XDS) érkezik.

Természet ihlette matt olívazöld színével és kivételes terepes képességeivel e modell azon ügyfelek igényeit kívánja kielégíteni, akiket alapvetően kalandvágyó életstílus jellemez.

Az Ateca X-Perience a legkorszerűbb vezetői segédrendszereket vonultatja fel, de felszereltségében a legújabb generációs Easy Connect infotainment-technikák, a SEAT Full Link, a 8 col átlójú képernyővel szerelt Media System Plus, az okostelefon vezeték nélküli töltését lehetővé tévő Connectivity Box és az exkluzív SEAT ConnectApp is szerepelnek.

A SEAT Ateca a márka harmadik fő pilléreként jelenik meg Párizsban, egyben a vállalat története legnagyobb modelloffenzívájának részeként, amelynek keretében három új modell mutatkozik be 2017 során.