Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A lovaglás szerelmeseinek

A SEAT és a Királyi Lovaspóló Klub Barcelona által a katalán főváros a lovaglás központja

09.23.2016

Az idei esztendőben ismét a SEAT a "CSIO Barcelona 2016", a világszínvonalú lovas esemény szponzora és hivatalos szállítója. Az eseményre 2016. szeptember 22-25 között kerül sor a Barcelonai Királyi Lovaspóló Klubban (Real Club de Polo de Barcelona). A SEAT már nyolcadik éve az esemény hivatalos szponzora, erre a mérföldkőnek számító sporteseményre ismét a Barcelonai Lovas Kihívás keretében kerül sor.

A lovaglás szerelmesei körében ez az év legjobban várt rendezvénye, ami egyben a katalán fővárost e sportágon belül is rivaldafénybe helyezi. Ez a negyedik egymást követő év, amikor a CSIO Barcelona ad otthont a világ legrangosabb döntőjének. A Királyi Lovaspóló Klub által rendezett eseményre idén a 105. alkalommal kerül sor, így ez messze a legrégebbi múltra visszatekintő nemzetközi sportesemény Spanyolországban.

A SEAT végrehajtó bizottságának elnöke, Luca de Meo szerint "a Királyi Lovaspóló Klub kiváló helyszín arra, hogy reflektorfénybe helyezze márkánkat és megerősítse kapcsolatainkat Barcelonával és a város társadalmi környezetével. Ugyanilyen módon a CSIO Barcelona olyan verseny, ami pontosságot, minőséget és határozottságot követel, és mi éppen ilyen módon dolgozunk a SEAT-nál".

Az idei eseményen a CSIO Barcelona összesen kilenc versenyt rendez a nemzeti lovas programok legkiválóbb lovasaival. Hat egyéni versenyre kerül sor, míg a fennmaradó három a Nemzetek Kupája döntőjének része lesz.

A SEAT estélye külön látványosság a látogatók számára

Idén a CSIO Barcelona sportrendezvényei széleskörű társasági eseménnyel bővülnek, aminek része lesz a "Seat Estély" is. Ez egy ütőhangszeres műsor, amelyet a szeptember 23-i versenyt követő estén élvezhetnek a nézők. Ez a rendkívül hatásos, izgalmas művészeti bemutató erre az alkalomra jön létre, és egyedülállóan, az érzékekre hatva vegyíti a zenét, a színeket, az ütőhangszereket és a pirotechnikát. Ez az egyedi program a dallamokon keresztül a nézőket is egy különleges, városi világba repíti, amelyek meghatározzák e példa nélküli zenei tűzijáték ritmusát.

A SEAT Ateca, a spanyol gyár új kompakt szabadidő autója (SUV) aktívan jelen lesz a CSIO Barcelona 2016 rendezvénysorozaton, miután az Ateca nem csupán az esemény vendégeit szállító flottát adja, hanem állandó jelleggel ki is állítják a Barcelonai Királyi Lovaspóló Klub helyszínein, lehetőséget biztosítva így az embereknek, hogy közelebbről megtekinthessék a gépkocsi formáját, nagy tereit és technológiáját.