Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Együttműködési és támogatási megállapodás

A SEAT és az ESADE egyesült erővel képzi a jövő vezetőit

09.28.2016

A SEAT együttműködési és támogatási megállapodást írt alá az ESADE üzleti iskolával. A szerződés aláírásánál jelen volt a SEAT elnöke, Luca de Meo, az emberi erőforrások területéért felelős alelnök, Xavier Ros, az ESADE igazgatója, Eugenia Bieto, az ESADE Alumni Alapítványának elnöke, Joaquín Uriach és az ESADECREAPOLIS elnöke, Joaquin Bordas.

Ez a partneri megállapodás lehetővé teszi a SEAT számára, hogy aktívan részt vegyen az intézmény különböző képzési programjaiban, emellett tiszteletbeli tagja legyen a tekintélyes üzleti iskola alapítványának. Az ESADE a Financial Times rangsora alapján az egyik legnevesebb üzleti iskola, köszönhetően elsősorban személyre szabott vezetői programjainak.

A spanyol autógyártó ugyanakkor az ESADE keretein belül egy ösztöndíj alapításáról is döntött. Az ösztöndíjat két Üzleti Ügyviteli Alapképzésben (Bachelor of Business Administration - BBA) részt vevő diák kapja, akik előtt így megnyílik a lehetőség, hogy a jövő vezetőit felkészítő képzésben a SEAT támogatásával vegyenek részt. Az autógyártó mindemellett a Vállalati Innovációs Szervezeten keresztül együttműködik az ESADECREAPOLIS közösségével az innovációk felkarolása és a jövő mobilitási kérdéseivel összefüggő közös munkák kapcsán.

"Ez a megállapodás tovább erősíti a SEAT és Barcelona kötelékét és lehetővé teszi, hogy a spanyol autógyártó elmélyítse hosszú múltra visszatekintő együttműködését az ESADE intézményével és folytassa a képzés, innováció valamint tehetséggondozás területén megkezdett elkötelezett munkát. Örömmel segítünk felkészíteni azokat a fiatalokat, akik a jövő vezetői lesznek majd. Meggyőződésem, hogy ez egy kölcsönösen hasznos együttműködés, amely során a SEAT felkínálja tudását és szakértelmét, a fiatalok pedig új és innovatív ötletekkel állnak majd elő." - nyilatkozta a SEAT elnöke, Luca de Meo a megállapodás aláírásakor.

Eugenia Bieto, az ESADE igazgatója szerint "ez a partneri szerződés egy természetes együttműködési keretet biztosít a két, hasonló értékrendszerrel rendelkező intézmény között. Mind az ESADE, mind a SEAT jövője szempontjából meghatározó az innováció és éppen ezért biztos vagyok benne, hogy ez a megállapodás kiemelkedően hasznos lesz mindkét fél számára, hiszen az együttműködés területei az ösztöndíjprogramok mellett érintik az ESADE Alumni társaságát és az ESADECREAPOLIS közösségével való kooperációt is."

Az ifjú tehetségek elkötelezett támogatója

A fiatal tehetségek képzése iránti elkötelezettsége jeléül a spanyol autógyártó - az ESADE együttműködésével - létrehozta a SEAT ösztöndíjat. Ennek a kezdeményezésnek köszönhetően két, 18 és 22 év közötti diák tanulhat az ESADE Üzleti Ügyviteli Alapképzésén (Bachelor of Business Administration - BBA) teljesen díjmentesen.

A SEAT mind a tantermeken belül, mind azokon kívül jelen lesz. Az autógyártó továbbá képviselteti magát az ESADE Alumni társaságának összejövetelein, ahol több, mint 1 500 korábbi diák gyűlik össze minden évben. Más egyéb programok mellett a vállalat vezetői feltűnnek majd az iskola mesterkurzusain és meghirdetésre kerül a "SEAT kihívás" is, amelynek során MBA hallgatók egy csoportjának kell a vállalat alapvető üzleti tevékenységével összefüggő kérdéseket megoldani. A képzési program egy másik eleme lesz a SEAT esettanulmány, amelynek következtetéseit más üzleti iskolák számára is elérhető formátumban világszerte publikálják majd. Ezen kívül a vállalat jelen lesz az ESADE Talent Career Forum rendezvényén, ahol a diákok megismerkedhetnek a martorelli gyár modern létesítményeivel is.