Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

#DeliveryToEnjoy

Egyedülálló vásárlási élmény a SEAT és az Amazon.fr együttműködése nyomán

10.18.2016

A SEAT, mint az autóipar technológiai és formatervezési újdonságainak egyik motorja és az Amazon.fr, Franciaország legkedveltebb kiskereskedelmi márkája egyesült erővel dolgozik egy egyedülálló megoldáson Franciaországban. Az elképzelés így hangzik: rendeld meg autódat közvetlenül az Amazon.fr oldalon és mi 72 órán belül házhoz szállítjuk azt. A SEAT és az Amazon.fr egy innovatív, könnyen és gyorsan kezelhető ötletet álmodott meg, amely alapvetően az ügyféligényekre koncentrál. A #DeliveryToEnjoy egy páratlan együttműködés, amely egy erre a célra létrehozott weboldalon egyesíti a két márka által kínált szakértelmet.

Az autóvásárlók az interneten tájékozódnak

Az autóvásárlásban gondolkodók 94 százaléka először az interneten kezd tájékozódni. Az ügyfelek elvárják, hogy a márkák könnyen elérhető ajánlatokkal és személyre szabott tanácsadással segítsék a döntést. Éppen ezért döntött úgy a SEAT és az Amazon.fr, hogy egyesült erővel igyekeznek megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

A Mango márkával közösen kifejlesztett egyedi kiegészítőkkel szerelt, limitált szériás Mii by Mango modellből jelenleg 15 darab érhető el az Amazon.fr oldalon. Ehhez a sorozathoz már alapkivitelben rendelhető a Ragyogó Bézs, a Mélyfekete vagy a Csillogó Atom színárnyalat, amelyhez 15 col peremátmérőjű sötétszürke színben megálmodott könnyűfém keréktárcsa és bársonylila színű tükörborítás tartozik. A belső térben különleges, bézs elemekkel díszített fekete Alcantara kárpitozást, bőrborítású kormányt és sebességváltó gombot találunk, amelyet egy praktikus, kézitáskáknak kialakított akasztó egészít ki a kesztyűtartónál. A SEAT Mii egy elegáns városi autó, amely a hétköznapi utazások stílusos kiegészítője.

A könnyed vásárlás élménye

A vásárlók egészen egyszerűen válhatnak a 15 különleges darab egyikének tulajdonosává, mindössze 500 euró foglalót kell letenniük az Amazon.fr oldalon. Ezután a SEAT tanácsadója közvetlenül az ügyféllel veszi fel a kapcsolatot, meggyőződik róla, hogy érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, véglegesíti a rendelést és a fizetés módját. Az ügyfél adatainak ellenőrzése és a pénzügyi tranzakció véglegesítése után a szállítás 72 órán belül megtörténik. Az átadást természetesen a vásárló lakóhelyéhez legközelebb eső SEAT kereskedés munkatársa felügyeli.

Ezzel lépéssel a SEAT mind az értékesítés, mind a karbantartás területén dolgozó kollégái révén személyre szabott és folyamatos asszisztenciát kínál a vásárlónak. Összehangolt erőfeszítések az ügyféligények még teljesebb kiszolgálásáért.

A #DeliveryToEnjoy kampány azért jött létre, hogy a SEAT modellek értékesítését támogassa, illetve egy száz százalékban online vásárlási élményt nyújtson, kiemelten kezelve a gyors kiszállítást és a korszerű fizetési lehetőségeket.

További információ a www.deliverytoenjoy.fr oldalon található.