Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Car sharing

A SEAT 2017-ben gépkocsi megosztó szolgáltatást indít alkalmazottainak

2016-11-23

Újabb lépést jelent a SEAT mobilitási szolgáltatásai között a hálózatba kötött és megosztható  gépkocsik projektje, miután 2017-ben a spanyol gyártó "car sharing", azaz gépkocsi megosztó programot indít több mint 14 000 alkalmazottja számára.

A projekt magába foglalja a különböző gépkocsi megosztáson, és a megosztott közlekedésen alapuló városi közlekedési megoldásokat. Ebben az értelemben a SEAT hálózatba kötött, megosztási szolgáltatása elérhetővé teszi a használaton kívüli céges gépkocsi flottát, és ráadásul a gépkocsi tulajdonosoknak is lehetővé teszi, hogy kicseréljék a gépkocsikat, vagy ingázás esetén megosszák azokat.

 "Az ilyen jellegű technológia fejlődése felgyorsítja a SEAT "könnyű mobilitás" koncepcióját annak érdekében, hogy  az elképzelhető legkönnyebb megoldást tudjuk ajánlani a felhasználóknak és az autóvezetőknek, kezdve mindezt a SEAT saját alkalmazottaival. A gépkocsi megosztás által biztosított lehetőségek összekapcsolása tevékenységünk természetes fejlődésének része, és ez összhangban van a SEAT digitális átalakulásának folyamatával." -mondta Fabian Simmer a SEAT digitális ügyekkel foglalkozó képviselője