Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Leon CUPRA

Több erő, nagyobb teljesítmény

01.15.2017

/300 lóerő és 380 newtonméter, a legerősebb motor a márka történetében
/4DRIVE összkerékhajtás és DSG sebességváltó az ST verzióban                                          
A Leon CUPRA kiemelkedő teljesítményével, felszereltségével és rendkívül jó ár-érték arányával mindig kiemelkedő különleges helyet foglalt el, most ezek az erények még magasabb szintre emelik  ezt a magában is sikeres modellt.

Az új SEAT Leon CUPRA a legújabb technológiai és high-tech megoldásokkal elérhető, csak úgy, mint az új SEAT Leon család modelljei. A legfejlettebb biztonsági technológiának köszönhetően, az új modell most minden olyan extrával felszerelt, mely a kényelmet, a biztonságot és a konnektivitást tovább erősíti, anélkül hogy kompromisszumot kelljen kötni.. Erős motorok, dinamikus  vezetési élmény, a legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb, funkcionális és továbbfejlesztett technológia. Az új SEAT Leon CUPRA olyan vezetői segédrendszerekkel van felszerelve, mint a forgalmi torlódás asszisztens, sávtartó asszisztens, adaptív tempomat, gyalogosvédelem. Opcionálisan rendelhető a kulcsnélküli nyitás és indítás rendszere, melyek tovább fokozzák az utas kényelmét. A szériafelszereltség részét képezi az elektromos kézifék. A 8 colos Media System Plus az új generációs infotainment rendszerek sztárja, mely most először a Leon CUPRA-ban a középkonzolon kialakított Connectivity Box-al érhető el,mely vezeték nélküli töltést biztosít az okostelefonok számára.

A 300 lóerős 2.0 TSI motornemcsak az új SEAT Leon CUPRA csúcsverziója, hanem  az új Leon-család legerősebb változata, melyet  a SEAT valaha gyártott. A motor erősebb lett 10 lóerővel,  miközben forgatónyomatéka 350 newtonméterről 380-ra emelkedett. A 380 newtonméter maximális forgatónyomatéka az eddiginél is szélesebb, az 1800 és 5500 percenkénti fordulatszám közötti tartományon szolgál minden menethelyzetben bőséges vonóerővel., A SEAT Leon CUPRA az ST verzióban  négykerékmeghajtással és duplakuplungos automata sebességváltóval (DSG) érkezik.

A rajongók biztosan emlékeznek még a 2000-ben megjelent első generációs Leon CUPRA modellre, mely  összkerékhajtású volt. Most a 4DRIVE összkerékhajtással, és a legújabb vezetéstámogató technológiákkal, a Leon CUPRA ST DSG 4DRIVEméltóképpen képviselteti magát a sportosság, a teljesítmény, a  biztonságés sokoldalúság kategóiáiban egyaránt.

Hogy a legtöbbet kihozhassuk ebből a briliáns járműből, az új Leon CUPRA az adaptív futóműszabályozással, progresszív kormányzással és elektromos diffenenciálzárral különbözteti meg magát az átlagostól. A CUPRA Drive Profile segítségével a Leon CUPRA menettulajdonságai széles tartományon szabhatók vezetője egyéni igényeire. Öt mód áll rendelkezésre: komfort, sport, eco és individuall és természetesen a CUPRA.

Az új SEAT Leon CUPRA már rendelhető a márkakereskedésekben.