Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Leon Cupra

A SEAT szponzorálja a Superbike világbajnokságot

02.16.2017

A SEAT és a Dorna szponzori megállapodás írt alá a Superbike világbajnokságra, melynek értelmében a Leon CUPRA, a SEAT történetének legnagyobb teljesítményű, 300 lóerős modellje lesz a motorkerékpáros gyorsasági világbajnokság hivatalos biztonsági autója. A CUPRA első megjelenésére február 24-én kerül sor, amikor a világbajnokság kezdetét veszi az ausztráliai Philip Island pályán. Azon túl, hogy világbajnokság helyszínén, és a  pálya nagy hirdetőtábláin a nézők a SEAT-ot fogják látni, a szponzori megállapodás lehetővé teszi, hogy a Leon CUPRA biztonsági autóként először mutatkozzon be egy világversenyen. Ez azt jelenti, hogy a SEAT Leon CUPRA a pályán lesz minden futam bemelegítő köre alatt, és minden kategória versenyén. Ez az együttműködés lehetővé teszi a spanyol márka számára, hogy eljusson  a motorsport kedvelőinek  széles köréhez.  

"Ez a verseny előtérbe helyezi a SEAT olyan alapértékeit, mint a dinamizmus és a technológia"- mondja Antonio Labate, a SEAT Sport  stratégiai, üzletfejlesztési és operációs igazgatója. "Nagyon örülünk, hogy a Leon CUPRA részt vesz a Superbike világbajnokságon, mint a verseny  hivatalos biztonsági gépkocsija,  mert ez a partnerség ideális platformot  biztosít  nekünk a  modell tulajdonságainak és teljesítményének bemutatására. Reméljük, hogy a szurkolók a gépkocsit a rendezvények során, a   pályán és a pályán kívül egyaránt kedvelni fogják." -mondta  Antonio Labate.  A WorldSBK értékesítési és marketing igazgatója, Marc Saurina  ehhez hozzáteszi:  "Üdvözöljük a SEAT Leon CUPRA-t a  Superbike világbajnokságon! A SEAT Leon CUPRA helye, pozícionáltsága  teljes mértékben  passzol világbajnokságunkhoz, ahol is  a szurkolók tapasztalata, élménye lényeges részét képezik az identitásunknak."

A SEAT Leon CUPRA teljesítménye 300 lóerő, ez a barcelonai márka történetében a legerősebb modell. A gépkocsi egyben a leggyorsabb is,  0 km-ről 4,9 mp másodperc alatt gyorsul fel a 100 kilométeres sebességre. A kereskedőkhöz márciusban eljutó új modell  a SEAT márka értékeit képviseli, amikor a vonzó külsőt, a legkorszerűbb technológiával vegyíti. A modell február 24-én, mint biztonsági gépkocsi debütál az ausztráliai Philip Island pályán, mely a motorkerékpáros világversenyek egyik leglátványosabb pályája. A bajnoki szezonban 13 verseny lesz három földrész 11 országban.