Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Korszerű márkaszerviz

A győri régió meghódítására készül a Walter Autó

02.21.2017

A Walter Autó történetének legnagyobb beruházásaként kezdte meg működését Győrben a SEAT legújabb márkakereskedése és a Porsche Hungaria által forgalmazott összes modell javítására alkalmas korszerű márkaszerviz.

A Walter Autó Győr-Moson-Sopron megyei márkakereskedőként 1993 óta képviseli a VW-Csoport márkáit. Palettáján, a VW-konszern teljes repertoárja szerepel, beleértve az Audi, a VW, a VW Haszonjárművek, a SKODA és a SEAT márkákat is. A társaság tulajdonosi háttere jól átlátható családi vállalkozás, amelynek alapítója és névadója Walter Dezső üzletember és befektető.


2013-ig a soproni székhelyű társaság, főként Sopronban tevékenykedett és onnan szolgálta ki folyamatosan bővülő ügyfélkörét, amit most Győr városában is szeretnénk önállóan, az ügyfeleink teljes megelégedésére megvalósítani. Ezidáig Győr városában, egy korábbi, az Audi gyárral közös program keretén belül 1200 Seat gépkocsit értékesítettük a gyár dolgozói részére. A győri régió megbízhatóságát, gazdasági erejét felismerve a tulajdonosi kör lehetőséget látott arra, hogy több évtizedes tapasztalatával a Győrben is megkezdje a járműértékesítést és szervizelést. A város gazdasági gócpontjára - az Audi Hungária és tucatnyi beszállítójának közelében -, az Ipari Park peremterületére esett a választás. Szigorú felügyelet mellett, aprólékos és környezettudatos kivitelezéssel az Íves utca 4. szám alatt valósult meg az a létesítmény, amely a SEAT megújuló modellkínálatának minden tagját kínálja - köztük az AutoBest 2017 díjjal kitüntetett SEAT Ateca-t, valamint az Audi, a SKODA, a SEAT, a VW és a VW Haszonjárművek márkaszervizeként áll ügyfelei rendelkezésére.


A cég történetének legnagyobb mértékű, 456 millió forint értékű beruházásaként, a legmodernebb technológiákat felvonultató új márkakereskedés és márkaszerviz megépítése 2015-ben fejeződött be, 2016-ban megszerezték az említett márkákra vonatkozó száz százalékos szerviz auditokat, a SEAT és a Das Weltauto kereskedelmi jogokat.

A Walter Autó Sopronban is a SEAT márkával indította működését, így kézenfekvő volt, hogy miután Győrben nincs még SEAT szalon, a Walter Autó ezzel a márkával kezdje meg értékesítési tevékenységét. A beruházás tíz új munkahelyet teremtett, négy szerelő és két értékesítő dolgozik az új márkakereskedésben és márkaszervizben, ahol idén száz új SEAT eladása a cél.


A szervizben három teljes emelős állás és egy gyors emelő várja javításra az autókat, a szalonban pedig egyszerre hat új SEAT modell kiállítására van lehetőség. A kereskedés 26 gépkocsit tároló 420 négyzetméteres tetőparkolója teherlifttel megközelíthető.


Az értékesítés és a szerviz mellett a 2530 négyzetméteres telken álló összesen 1554 négyzetméteres (pince, földszint, galéria) győri létesítmény igényre szabott szolgáltatásokkal (hozom-viszem szolgáltatás, csere- és bérautó, keréktárolás, klíma szerviz, autómosó és -kozmetika, tartozékértékesítés és -bérlet) áll partnerei rendelkezésére. Együttműködéseikben készek nemcsak a szerződő vállalkozás gépparkjára, hanem a partner munkavállalói által üzemeltett gépjárművekre is flottatámogatást nyújtani.


Az új márkaszerviz a gyártók által előírt célszerszámokkal és műhelyberendezéssel szakszerűen, a gyártók javítási utasításait maradéktalanul betartva végzi tevékenységét. Magyarország valamennyi, jelentős méretű flottakezelő társaságával kapcsolatban vagy szerződéses jogviszonyban állnak, így a lízingcéggel való adminisztráció terhét is leveszik az ügyfeleik válláról. A nagybani-, flotta- és taxi üzemeltetők részére egyedi kondíciókkal jelentős alkatrész- és óradíj kedvezményt adnak.