Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
A KEZDETEK

EGYÉNI TÖRTÉNETEKBŐL LESZ A TÖRTÉNELEM

Történetünk több mint 60 évvel ezelőtt kezdődött - azóta folyamatosan alakítja történelmünket az a milliónyi élmény, amelyeket az általunk gyártott járművekben élnek meg ügyfeleink.

SEAT 600

Egy mozgásban lévő nemzet

A SEAT 600 1957-ben az ipart és az embereket is megváltoztatta Spanyolországban: Az egész ország egy csapásra mozgásba lendült és elkötelezte magát az autóipar mellett. Még ma is látni néhányat e kiérdemesült hősök közül az utcán.

A-122-ES HANGÁR

Egyszer volt…

Spanyolországban létezik egy titkos hely, ahol rejtett kincsekre bukkanhatunk: az A-122-es hangár. A történelmi SEAT-ritkaságok és koncepcióautók legnagyobb gyűjteményének minden egyes tagja saját, egyedi történetéről mesélhetne.

SEAT 1400

A legelső SEAT

A SEAT 1400 képekben

A legelső SEAT 1953-ban látta meg a napvilágot: a nagyméretű, luxus limuzin, a SEAT 1400. Tökéletes megjelenésével hamarosan a kor ikonjává vált.

SEAT IBIZA

Egy legenda születése

1984-ben, a SEAT Ibiza első generációjának megalkotásával mérnökeink újabb mérföldkövet raktak le, megteremtve a márka nemzetközi hírnevét. Több mint ötmilliós darabszámával az Ibiza máig a SEAT zászlóshajója.