SEAT SPORT

TCR TÚRAAUTÓ-SOROZAT SZERTE A VILÁGON

A SEAT Leon Cup Racerre számtalan verseny vár az egész világon, melyek a TCR versenysorozat részét képezik. A versenyeket Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Oroszországban, Olaszországban és Thaiföldön rendezik. A megmérettetések között szerepelnek a 24 órás szériák, és a nürburgringi 24 órás futam.

TCR NEMZETKÖZI SOROZAT

2017-es nemzetközi TCR naptár

Kattintson a SEAT Sport weboldalra ahol megtalálja a 2017-es TCR nemzetközi sorozat versenynaptárát, a világ különböző pontjain szervezett versenyekkel.

VIRTUÁLIS BAJNOKSÁG

SEAT Leon CUPRA Eurocup online 2017

A SEAT Sport és a Cloud Sport immár második alkalommal szervezik meg a Nemzetközi Virtuális Bajnokságot, mely június 17-én kezdi meg előfutamait a Circuit de Barclona-Catalunyan. A 7 online futam mindegyike RACE versenyfelügyelők ellenőrzése alatt zajlik, céljuk pedig, hogy a lehető legvalósághűbb élményt nyújtsák. A győztes letesztelheti vezetési képességeit egy igazi Leon Cup Raceren, a SEAT csapat autóversenyzője és márkanagykövete, Jordi Gené kíséretében.

LEON CUP RACER

Versenyre született

A SEAT Sport által gondosan megtervezett és minden szempontból optimalizált Leon Cup Racer rendelkezik a legkorszerűbb technológiával és felszereltséggel, melyek az endurance versenyzés elengedhetetlen feltételei.

RUGÓZÁS

Az új kétirányú lengéscsillapítók a jobb kiegyenlítést teszik lehetővé. Így az autóversenyző jobban tud alkalmazkodni a mindenkori versenypályához és vezetési stílushoz.

HŰTŐRENDSZER

A hűtőrendszer és az újratervezett kipufogórendszer jobb teljesítményt tesznek lehetővé.

AERODINAMIKA

Az Eurocup verzióban található aerodinamikai csomag jobb légellenállást és leszorítóerőt biztosít, nagyobb sebességet garantálva az autónak az egyenes szakaszokon és a kanyarokban egyaránt.

ÁLLÓKÉPESSÉG CSOMAG

Elöl robosztus, mechanikus differenciálzár és egy AP 6 dugattyús Radi-CAL fékrendszer.

ÚJ SEBESSÉGVÁLTÓ

A SADEV szekvenciális, 6 fokozatú versenyváltója a hagyományos kar helyett a kormánykeréken található sebességváltó fülekkel kapcsolható.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés