Urban Mobility
SEAT MÓ 25
SEAT MÓ 25

Készen állsz, hogy megtedd a hátralévő utat?

Megtenni egy rövid utat sose volt még ilyen egyszerű. A SEAT MÓ 25 segítségével nem akadály többé. Állj rá. Indítsd el. Gurulj a célba.

Mindent megkönnyít

Haladás. Fejlődés. Fenntarthatóság.

Az új város irányok megérkeztek. Ideje felfedezni őket az utcákon. Suhanj át a lakhelyeden és érezd a mozgás szabadságát. Teljesen környezetbarát módon.

Highlights

Tiéd a város.

A SEAT MÓ 25 egy hatékony és környezetbarát módja annak, hogy mindig mozgásban maradhass. Merre visz majd az első utad?

100% elektromosság.

Se üzemanyag-fogyasztás,
se CO2-kibocsátás.

25 km hatótáv.

Erős és tartós akkumulátor.

Hangulat- és jelzőfények.

Nem csak biztonságos, de kedvedhez igazítható is.

12.5 kg

Könnyen mozgatható.

Meg több dizájn és mobilitás

Mozgásra tervezve.

Még több biztonság.

Biztonságban az úton: LED első- és hátsólámpák segítik Önt rossz fényviszonyok között, hogy lásson és látszódjon. Elektromos és mechanikus fékek gondoskodnak a könnyed és biztos lassításról és megállásról.

Még több kényelem.

Élvezze kényelmesen az utat. Az elülső és hátsó lengéscsillapítók és a nagy, stabil gumiabroncsok nyugodt és irányított érzést biztosítanak.

Még több technológia.

Mindenből a legjobbat: a LED kiejlző mindenről tájékoztatja Önt, így mindig tisztában lehet a sebességével, az akkumulátor kapacitásával és a kiválaszott üzemmóddal.

Ninebot-Segway App

Egyszerű indítás. Egyszerű haladás.

Programozza be az Ön SEAT MÓ 25 modelljét a Ninebot-Segway applikáció segítségével, melyet az App Store (iOS) és Play Store (Android) felületeiről is letölthet.

SEAT MÓ 25 GYIK

Hol tudom a SEAT MÓ 25 powered by Segway modellt megvásárolni?

A SEAT MÓ 25 elektromos rollert a SEAT márkakereskedői és márkaszerviz hálózatában tudja megvásárolni. Bruttó ára: 264 890 Ft. Részletekről érdeklődjön a hálózatban.

Milyen üzemmódok találhatók a SEAT MÓ 25 modell programmjában?

A SEAT MÓ 25 3 üzemmóddal rendelkezik: Sport mód, Normál és Eco (sebességkorlátozott) üzemmód. A sport módban a legnagyobb teljesítmény és sebesség, ez kisebb hatótávot eredményez. Ezt a módot piros "S" ikon jelzi. A fehér "S" ikonként megjelenített normál üzemmód közepes teljesítményt és sebességet alkalmaz. Végül, az Eco mód ismert alacsony teljesítményéről és sebességéről, de magasabb a hatótávolsága, így különösen alkalmas kezdőknek. Az Eco üzemmód aktív, ha nem jelenik meg "S".

Hogyan tudok váltani az üzemmódok között?

Egyszerűen nyomja meg kétszer a bekapcsoló gombot. A kijelzőn megjelenő "S" ikon jelzi az aktuális módot.

Hogyan tudom a Bluetooth jelszót megváltoztatni?

A jelszó visszaállítása: tartsa lenyomva az elektromos féket és az elektromos fojtószelepet, miközben egyidejűleg megnyomja az indító gombot a roller kikapcsolásához. Ha újra bekapcsolja, a jelszó visszaállításra kerül.

 

Hogyan tudom a Ninebot-Segway applikációt letölteni?

A Ninebot-Segway alkalmazás elérhető az Android (Android 4.3 vagy újabb) vagy az Apple (iOS 8.0 vagy újabb) okostelefonokhoz. Kompatiblis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. A Ninebot App ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból.  

* Átlagos tartomány: tesztelés max. teljesítményű vezetés közben, 75 kg, 25 °, átlagosan a max. sebesség 60%-a, járdán haladva.

Felhívjuk figyelmét, hogy az elektromos rollerek közúton történő vezetésére vonatkozó szabályok és előírások országonként eltérőek. További információért forduljon SEAT márkakereskedőjéhez, hogy tájékozódjon az országának jelenlegi törvényeiről.