TULAJDONOSOKNAK

ELLENŐRIZZE KÖNNYEN GÉPJÁRMŰVÉT

Könnyű megállapítani, hogy autója szoftverfrissítésre szorul-e. Csak írja be gépjárműve alvázszámát az alvázszám keresőbe és azonnal tudni fogja.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

Alvázszám kereső

MI A GÉPJÁRMŰ ALVÁZSZÁMA?

Az Ön alvázszáma 17 betű és szám egyedi kombinációja. Az alvázszám megmutatja, hogy az Ön gépjárművén el kell-e végezni a szoftverfrissítést.

HOL TALÁLHATÓ AZ ALVÁZSZÁM?

Az alvázszám a szélvédő alsó sarkában található.

HOL TALÁLHATÓ MÉG AZ ALVÁZSZÁM?

Az alvázszámot megtalálhatja a forgalmi engedély "E" mezőjében is.

A jelen honlap a SEAT, S.A. ("SEAT") jóvoltából készült annak érdekében, hogy az érintett Volkswagen dízelmotorral felszerelt gépjárművekről információkat szolgáltasson. A holnapon rendelkezésre álló formanyomtatvány kitöltésével [és a négyzet bejelölésével] Ön feltétel nélkül nyilatkozik és szavatolja, hogy

- Ön a jogszerű tulajdonosa annak a gépjárműnek, amelynek az alvázszámát (VIN) a formanyomtatványban feltüntette, vagy Ön a jogszerű tulajdonos jogi képviselője, aki kifejezett meghatalmazással rendelkezik az információ beszerzésére vonatkozóan; és

- nem közöl semmilyen információt, amelyet megismer, kivéve, ha az az Ön törvényes jogainak gyakorlásához szükséges. Különösen, de nem kizárólagosan nem teszi közzé vagy hozza nyilvánosságra az interneten vagy az interneten kívül az alvázszámot vagy bármely más információt, amely a SEAT által készített holnapon elérhető.


Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rendszer csak a SEAT márkájú alvázszámokat tudja ellenőrizni, és az eredmény az adatok pontos bevitelétől függ.

A megadott információ párosításra kerül a beütött alvázszámmal, az akaratlan hibák és mulasztások esetének kivételével.

A fenti nyilatkozatok és szavatosságvállalások megsértése jogi következményekkel jár, amelyek alapján a SEAT jogosult a jogszabályok által megengedett mértékben eljárásokat indítani a törvényes érdekeinek védelme érdekében.

Bármely személyes adat, amely a formanyomtatványban feltüntetésre kerül, a SEAT (székhely: Autovía A-2, km 585, 08760 - Martorell (Spanyolország)) által tárolt és tulajdonolt adattá válik, és kizárólag az Ön kérésének teljesítéséhez kerül felhasználásra.

A felhasználó felhatalmazza a SEAT, S.A.-t, hogy a formanyomtatványban feltüntetett adatokat a fenti célból az országának importőre részére továbbítsa. Az importőrökkel kapcsolatos információ megtalálható a SEAT adott országra vonatkozó honlapján. A SEAT különböző országokra vonatkozó honlapjait elérheti a "Változtasson országot" feliratra kattintással (amely hivatkozás a honlap láblécében található).

Az alkalmazandó jog által meghatározott feltételek szerint Ön jogosult személyes adatainak eléréséhez, kijavításához és/vagy törléséhez, továbbá valamely személyes adata vonatkozásában a felhasználás elleni tiltakozáshoz a ea189akcio(kwfat)porsche(kwfdot)hu email címre küldött kérelem útján.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés