Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
KAPCSOLAT

KONNEKTIVITÁS KOMPATIBILITÁS

Továbbfejlesztettük a kapcsolatot okostelefonjával

 

FULL LINK TECHNOLÓGiA

Kompatibilis telefonok

A Full Link egyedülálló módon teremt kapcsolatot az okostelefonja és a SEAT-ja között. Használja ki ennek valamennyi lehetőségét - a legújabb információktól az aktuális alkalmazásokon keresztül egészen az Ön kedvenc zenéjéig, mindent elérhet az infotainment rendszeren keresztül. És a legjobb: ahogy az elnevezéséből is következik, a Full Link a legtöbb okostelefonnal, így az Android és az iOS készülékekkel is kompatibilis- köszönhetően a MirrorLinkTM, az Android AutoTM és az Apple CarPlay® alkalmazásoknak.

Ráadásul a SEAT ConnectApp speciálisan MirrorLinkTM-re szabott legújabb verziója garantálja SEAT modelljéhez az új funkciókat és frissítéseket