Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT MOBILITÁS SZOLGÁLTATÁSOK

A SEAT Mobilitás Szolgáltatás a megbízható országúti segítségnyújtás teljes körét biztosítja Önnek teljesen díjmentesen, bárhol az Európai Unió területén, illetve a szomszédos országokban.

Minket mindig felhívhat segítségért

A nap 24 órájában, bármely napon. Hívjon minket, az esemény napján, de legkésôbb másnap, ha a gépkocsija meghibásodik, ha balesetet szenved vagy rablás áldozata lesz, ha nem indul be a gépkocsija vagy kockázatos továbbmenni vele, és emiatt nem tudja folytatni útját, vagy, ha egyszerűen nincsen a gépkocsiban pótkerék vagy csak váratlanul kifogyott az üzemanyag. Gyors és hatékony szolgáltatásunk azt jelenti, hogy a segítség haladéktalanul úton lesz Önhöz.

A szolgáltatás részletes leírását a letölthető PDF-ben találja.

Mobilitásgarancia

Segítséget kérhet üzemzavar, feltörés, rongálás vagy egyéb események: kizárás a járműből, üzemanyaghiány, félretankolás, gumiabroncs-defekt esetén.

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaink: helyszíni segítségnyújtás, márkaszervizbe szállítás, csereautó, szállás, utazás, taxi vagy busz, jármű visszavezetés, alkatrész-utánküldés.

A nap 24 órájában kérhet magyar nyelvű segítséget az alábbi telefonszámokon:

belföldről: +36 80 204 189, +36 1 345 1778
külföldről: +36 1 345 1778