Technológia

Az élet túl rövid ahhoz, hogy beérjük a legjobbnál kevesebbel.

A modern technológia karnyújtásnyira Öntől, így minden akadályt leküzdhet. A SEAT Tarracoval mindig elérhető maradhat családja és barátai számára. És mindig nyitott lehet az új dolgokra.

Trailer Assist

Nincs túl nagy kihívás

Fejlett érzékelők. Automatikus kormányzás. A SEAT Tarraco még a legtrükkösebb parkolóhelyeken is megállja a helyét, akár egy hátul elhelyezett pótkocsival is.

Park Assist & Top View Camera

Nagy SUV. Kis erőfeszítés.

A 360˚-os felülnézeti kamerával, fejlett érzékelőkkel és automatikus kormányzással a SEAT Tarraco a gyerekjátékká teszi a parkolást.

SEAT Digital Cockpit

Arra fókuszál, ami számít.

Jelzőtábla-felismerő rendszer. Navigáció és térképek. Adaptív tempomat. Front Assist és sávtartó asszisztens. Mindez egyetlen személyre szabható képernyőn.

Válassz a lehetőségek közül
9.2” Kijelző HolaHola rendszerrel

Napról-napra egyszerűbb.

With Full Link, you can access your smartphone apps directly from your touchscreen. And with HolaHola, SEAT's new intelligent assistant, you can easily voice your commands, from asking for directions to changing the temperature. Easy.

Kényelem és komfort

Ahogyan szereted, egész évben.

Fűtött szélvédő

A fűtött szélvédő kevesebb mint 3 perc alatt leolvad, és visszaveri a napfényt, így fenntartja a kellemes hőmérsékletet és csökkenti a légkondicionáló fogyasztását.

Fűtött kormánykerék

Lépj be a hidegből, és melegítsd fel a kezeidet a nagyobb kényelem és irányítás érdekében. Szélsőséges vezetési körülmények között elengedhetetlen.

Fűtött első és hátsó ülések

Szereted a telet, de utálod a hideget? Az elülső és hátsó fűtött ülések minden eddiginél kényelmesebbé teszik a téli szezont.

Parkoló fűtés

Készen áll, amikor te is. A klimatizált belső tér már azelőtt beállítja a számodra ideális hőmérsékletet, hogy belépnél. Így soha nem kell várnod, hogy útnak indulhass.

Full LED Technológia

Világítsd meg az utat.

A SEAT Tarraco első és hátsó részén található 100% LED-ek segítségével tovább színesítheted az utazásodat. Dinamikus hátsó irányjelzők teszik még színvonalasabbá.

Kapcsold be
Virtuális pedál

Egy segítő harmadik kéz.

Nagy tervek? Ha tele van a kezed, kéz nélkül nyithatod és zárhatod a csomagtartót.

Vezetési Élmény

Nem az a kérdés „miért”, hanem hogy „miért ne”.

BeatsAudio™ hangrendszer

A nagyszerű zene sose megy ki a divatból. 400W erősítő. High-end mélynyomó. 9 remekül hangolt hangszóró. Mindez a prémium hangzás érdekében.

4 Drive

Mindenre felkészültél? A 4Drive összkerék-meghajtás kellő erőt biztosít, hogy minden utat meghódítson, nem számít milyenek a körülmények. Mindig megfelelő tapadást és stabilitást biztosít.

SEAT Vezetői Profil

Optimalizáld a vezetési élményt a Comfort, Eco, Sport és Egyéni profilokkal az elsőkerék-meghajtású modellek esetén, amiket a 4Drive modellek esetén az Off-Road és Havas profilok egészítenek még ki.

Szeretne többet megtudni a SEAT Tarraco-ról?