Technológia

Az élet túl rövid ahhoz, hogy beérjük a legjobbnál kevesebbel.

A modern technológia karnyújtásnyira Öntől, így minden akadályt leküzdhet. A SEAT Tarracoval mindig elérhető maradhat családja és barátai számára. És mindig nyitott lehet az új dolgokra.

SEAT digitális műszerfal

Arra fókuszál, ami számít.

Jelzőtábla-felismerő rendszer. Navigáció és térképek. Adaptív tempomat. Front Assist és sávtartó asszisztens. Mindez egyetlen személyre szabható képernyőn.

Fedezze fel hogyan működik!
8” Kijelző Full Link Rendszerrel

Napról-napra egyszerűbb.

Full Link rendszer, hogy a telefonját az autó kijelzőjén érhesse el a legegyszerűbb módon, akár Apple CarPlayTM vagy AndroidAutoTM használatával.

Állóhelyzeti fűtés

Készen áll, amikor Ön szeretné.

Szálljon be, a SEAT Tarraco felfűti a az autót az ön által kívánt hőmérsékletre. Még csak várnia sem kell rá.

Vezetési Élmény

Nem az a kérdés „miért”, hanem hogy „miért ne”.

BeatsAudio™ hangrendszer

A nagyszerű zene sose megy ki a divatból. 400W erősítő. High-end mélynyomó. 9 remekül hangolt hangszóró. Mindez a prémium hangzás érdekében.

4 Drive

Mindenre felkészült? A 4Drive összkerék-meghajtás kellő erőt biztosít, hogy minden utat meghódítson, nem számít milyenek a körülmények. Mindig megfelelő tapadást és stabilitást biztosít.

SEAT Vezetői Profil

Optimalizálja a vezetés élményét a Comfort, Eco, Sport és Egyéni profilokkal az elsőkerék-meghajtású modellek esetén, amiket a 4Drive modellek esetén az Off-Road és Havas profilok egészítenek még ki.

Szeretne többet megtudni a SEAT Tarraco-ról?