Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

A biztonságosabb biztos

Akár hat légzsák, valamint számos aktív és passzív vezetéstámogató és biztonsági rendszerek - ABS, ESP, ISOFX -kategóriája egyik legbiztonságosabb autójává teszik a SEAT Toledot. Ezt bizonyítja az Euro NCAP teszten elért ötcsillagos minősítés is. 

Front Assist

Forgalomfigyelő rendszer

A Front Assist-nak köszönhetően ütközésmentesen vezethet, és mindig megtarthatja a kontrollt autója felett. A rendszer abban nyújt segítséget, ha SEAT-ja kritikus helyzetbe kerül nemcsak vizuális, hanem a hangjelzések is segítenek megelőzni a baleseteket, így nemcsak az Ön, de autója és a közlekedés többi résztvevője biztonságáról is gondoskodik. 

FÁRADTSÁGérzékelő RENDSZER

Életmentő ébresztés

A fáradtságérzékelő rendszer a kormánymozdulatokból elemzi a vezető tevékenységét, s bizonyos eltéréseket érzékelve hangjelzés kíséretében pihenőt ajánl. 

MÁSODLAGOS ÜTKÖZÉSVÉDELEM

A biztonságos oldalon

Baleset esetén a rendszer aktiválja a másodlagos ütközésvédelmet, A rendszer automatikusan lefékezi a SEAT Toledot, hogy elkerülhetők legyenek a más járművekkel vagy egyéb útakadályokkal történő esetleges további ütközések.  

Nagyobb biztonság

A biztonság mindennél fontosabb

ELEKTRONIKUS MENETSTABILIZÁLÓ rendszer

Az elektronikus menetstabilizáló rendszer, az ESP, azzal teszi biztonságosabbá a vezetést, hogy megakadályozza a jármű kisodródását, és gyakorlatilag bármilyen talajon biztosítja annak stabilitását. 

LÉGZSÁKOK

A biztonság mindennél fontosabb: A SEAT Toledoban hat légzsák gondoskodik arról, hogy mindig tökéletes biztonságban érezhesse magát: két-két légzsák elöl és oldalt, valamint elöl és hátul két fejlégzsák gondoskodik a vezető és az első ülésen utazó biztonságáról.

HIDRAULIKUS FÉKASSZISZTENS

A hidraulikus fékasszisztens, a HBA, vészfékezési manőverek esetén nyújt segítséget. A rendszer felismeri, hogy mikor van szükség a teljes fékezőerőre, és maximálisra növeli a féknyomást, anélkül hogy blokkolná a kerekeket. Ezzel lerövidül a jármű fékútja, ami szintén jelentősen növeli a biztonságot. 

EURO NCAP

Maximális pontszám, maximális biztonság

A SEAT Toledo ötcsillagos minősítést kapott az Euro NCAP teszten - ez is bizonyítja biztonságosságát. Nem is csoda: a számos aktív és passzív biztonsági technológia - ABS, ESC -, a kipörgésgátló rendszer (ASR), a hidraulikus fékasszisztens (HBA) és természetesen a 6 légzsák is mind-mind arról gondoskodik, hogy Ön minden utazást gondtalanul élvezhessen. 

ISOFIX

Nagy előny a kicsiknek

A SEAT Toledo ISOFIX gyermekbiztonsági rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi két gyerekülés gyors, biztonságos rögzítését a hátsó ülésen. Így gyermekei tökéletes biztonságban utaznak - Ön pedig nyugodtan ellazulhat.