Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
DIZÁJN

A PRAKTIKUS SZÉP IS LEHET

A SEAT Toledo a legjobb bizonyíték arra, hogy a stílusos elegancia és a magas használati érték nem zárja ki egymást. A modern limuzin markáns vonalvezetése kategóriája legnagyobb csomagterével és  kényelmes, tágas utastérrel párosul. A praktikus még soha nem volt ilyen szép. 

KÜLSŐ

Elegáns kombináció

A sportos ferdehátú és a kényelmes limuzin e jól sikerült kombinációja karcsú, erőteljes külső vonalaival és elegáns íveivel minden tekintetet magára vonz. 

KEREKEK

Minden a stílus körül forog

A megfelelő kerekekkel még többet hozhat ki SEAT Toledojából. A 16 vagy 17 colos könnyűfém keréktárcsák javítják a menettulajdonságokat és sportos megjelenést kölcsönöznek az autónak. 

KAROSSZÉRIA SZÍNEK

Válassza ki autója színét

UNI fényezés
Metál fényezés
BELSŐ SZÍNCSOMAGVÁLASZTÉK

Változatos színek

Kiváló, magas minőségű anyagok, melyekről soha nem akarja majd levenni a szemét és a kezét. Ragadja meg a kormányt, és tapasztalja meg a teljes kontrollt. Minden, amire szüksége van a tökéletes vezetési élményhez, egy karnyújtásnyira van.

 

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Garantált fényviszonyok

A Full LED fényszórók és LED hátsó lámpák enyhén döntött íve tekintélyt parancsoló megjelentést kölcsönöz a SEAT Toledo-nak. A stílusos megjelenésen felül, a legmodernebb világítástechnika energiatakarékos és a lehető legjobb láthatóságot biztosítja az utakon.

 

Sport pakete FR line csomag

A tökéletes kiegészítő

Varázsolja még elegánsabbá és sportosabbá Toledoját az opcionálisan rendelhető FR line csomaggal. A lenyűgöző külsőt a DYNAMIC 17" Titanium könnyűfém keréktárcsákon és a Titanium színű külső tükrökön felül a különleges hűtőrács FR line logóval és a hátsó LED fényszórók garantálják. A beltérben a bőr bevonatú kormánykerék és váltókar, valamint az Alcantara/PVC ülések piros varással tovább fokozzák a sportos megjelenést.

Csomagtér

Tágas terek

Az elegáns kialalítás tágas terekkel és kényelemmel ötvöződik. Egy családi autó, amely a kifinomultság és a praktikum tökéletes kombinációja. A tágas lábtérnek köszönhetően nem kell azon aggódnia, hogy minden utas kényelmesen utazik-e. Az 550 literes csomagtér pedig mindent elrejt, amire csak szüksége lehet az utazások során.

RÉSZLETEK

Stílusos anyagok

MŰSZERFAL

Elegáns részletek a műszerfalon.

KERÉKTÁRCSÁK

Stílusos választás minden alkalomra.

RÉSZLETEK

Minden apró részlet a maximális vezetési élményt szolgálja.

KÁRPITOK

Stílusos kárpitok garantálják a maximális kényelmet.

BELSŐ TÉR

Praktikus megoldások a belső térben.

KÜLSŐ TÜKRÖK

Elegáns, ahogy minden részlet a Toledon.

FÉNYSZÓRÓK

Gyönyörű fényáradat.