Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
SEAT EREDETI TARTOZÉKOK

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához.

SZÁLLÍTÁS

Megoldás minden igényhez

Kirándulás, szabadidő vagy sport: a SEAT szállítási megoldásaival mindig Önnel lesz, ami fontos Önnek. Az alaptartó minden további szállítási tartozék alapja, például a praktikus kerékpártartó

BELSŐ FELSZERELTSÉG

Tele ötletekkel

Tegye SEAT-ja utasterét még komfortosabbá, stílusosabbá és praktikusabbá. Az alumínium hatású sebességváltó kar gombbal, vagy az elegáns küszöbborítással a részletek megjelenésén van a hangsúly. Az okos rendező az italtartóhoz mindennek helyet biztosít, aminek az Ön kezeügyében kell lennie.

Csomagok biztosítása

Mindennek meg van a helye

A csomagrögzítő hálóval minden egyes csomag jól rögzíthető a Toledo-ban, így teljes figyelemét a vezetésre összpontosíthatja, és nem kell arra gondolnia, hogy a csomagok megsérülnek az utazás során. A csomagrögzítő hálónak köszönhető, hogy a csomagtérben minden a helyén marad.

Biztonság

Biztonság útközben

Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért a SEAT Eredeti Biztonsági tartozékoknál nem ismerünk kompromisszumot. Ez éppúgy vonatkozik modern gyermeküléseinkre, mint a hóláncokra vagy a láthatósági mellényekre.

INFOTAINMENT

Csúcstechnika

A SEAT-nál a legmodernebb technika lapul nem csak a motortér tető alatt, hanem a belső térben is. Smartphone és zenelejátszó adapter biztosítja a maximális kapcsolatot. A beszédfelismerő rendszernek köszönhetően Ön zavartalanul koncentrálhat a forgalomra miközben telefonál. A navigációs berendezések pedig a leggyorsabb utat mutatják a célig.  

VÉDELEM

Tökéletesen védve

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövetszőnyeg a lábteret tartja tisztán. A sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől.

SEAT MÁRKASZERVIZ KERESŐ