Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Mindenki számára elérhető technológia

A SEAT Toledo műszaki felszereltsége kellemes és biztonságos vezetési élményt, ugyanakkor tökéletes szórakozást ígér. A modern infotainment rendszernek, valamint a  vezetéstámogató és biztonsági rendszereknek köszönhetően nemcsak kényelmes, de biztonságos utazásra is számíthat. 

FULL LINK TECHNOLÓGIA

Tökéletes kapcsolat

A Full Link jövőbe mutató módon továbbfejleszti az okostelefon és SEAT közötti kapcsolatot. Használja ki a konnektivitás valamennyi lehetőségét - a legújabb információktól az aktuális alkalmazásokon keresztül egészen kedvenc zenéjéig. És ami a legjobb: Ahogy a neve is mutatja, a Full Link androidos és iOS-készülékekkel is kompatibilis a Mirror Link™, Android Auto™ és Apple CarPlay® alkalmazásoknak köszönhetően. 

TOLATÓKAMERA

Csak figyelmesen

A tolatókamera optikai segítséget nyújt a be- és kiállásnál. A csomagtérajtóba beépített kamera a SEAT Media System színes kijelzőjén megjeleníti a képeket, így még magabiztosabban birkózhat meg a legszűkebb parkolóhellyel is. 

KIEMELKEDŐ MEGOLDÁSOK

Sok múlik a technikán

TEMPOMAT

A tempomat hosszabb utak során jelentősen növeli a vezetés kényelmét. Állítsa be a kívánt sebességet a kormányon, és a rendszer automatikusan tartja azt. 

DSG váltó

A dupla tengelykapcsolós váltó (DSG) az automata váltó kényelmét egyesíti a manuális sebességváltás hatékonyságával. Hagyja, hogy a hatékonyan működő automatika megválassza az ideális sebességfokozatot, és élvezze az erőveszteség nélküli tökéletes gyorsulást. 

Full LED FÉNYSZÓRÓK

Így más fényben látja az utat: A teljes LED fényszórók és a LED hátsó lámpák tökéletesen megvilágítják az utat - akár ködben iskanyarfénnyel ellátott ködfénylámpa segítségével. 

HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Parkolás hallás útján

A hátsó parkolóradar érzékelői megmérik a SEAT Toledo és a parkolást akadályozó tárgyak közötti távolságot. Így a figyelmeztető hangjelzés könnyedén benavigálja Önt a legkisebb parkolóhelyre is.

KESSY

Kulcs nélkül

A kulcs nélküli nyitó- és indítórendszer (KESSY) segítségével úgy tudja kinyitni az ajtókat, hogy ki sem kell vennie a kulcsot a zsebéből. Ha kb. 1,5 méterre megközelíti a SEAT Toledót, a rendszer automatikusan kinyitja az ajtókat. 

SEAT MEDIA SYSTEM

Mindig a megfelelő zenét

A SEAT médiarendszereknek köszönhetően mindig kéznél lehet egyéni lejátszási listája. Élvezze zenéjét a beépített CD/MP3-lejátszó használatával, vagy csatlakoztassa hordozható lejátszóját USB, AUX-IN csatlakozó vagy Bluetooth® segítségével - kristálytiszta hangzás akár hat hangszóróból. Ezzel a technológiával a kihangosítót is használhatja. 

SEAT NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Kényelmesen célba érni

A 6,5 colos színes érintőképernyővel ellátott navigációs rendszer a TMC* segítségével dinamikus útvonaltervezést tesz lehetővé, és segít a forgalmi dugók elkerülésében. Miközben Ön kényelmesen halad úticélja felé, a Media System Plus gondoskodik róla, hogy addig se unatkozzon - mindez a CD- és MP3-lejátszónak, a 2 SD-kártya bemenetnek, a Bluetooth®-adapternek, az iPod-csatlakozónak és a 6 nagy teljesítményű hangszórónak köszönhető.

 

* Traffic Message Channel, 45. héttől rendelhető

MOTORVÁLASZTÉK

Indítsa be a motort!

KÖRNYEZET

Alacsonyabb emissziós értékek, nagyobb teljesítmény

A start-stop és a fékenergia-visszanyerő rendszerrel együtt motorjaink jelentősen csökkentik a fogyasztást és a CO2-kibocsátást, anélkül hogy le kellene mondania a SEAT-ra jellemző vezetési élményről. 

EU-információ a hajtóanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid (CO2) kibocsátásról a VO (EG) 715/2007 szerint: A megadott értékeket a VO (EG) 715/2007 előírásban szereplő előírásnak megfelelően mérték. Az adatok nem egyes járművekre vonatkoznak és nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Extrák és tartozékok felszerelése (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) eltérő fogyasztási és szén-dioxid (CO2) kibocsátási értékeket eredményeznek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.